Zoals iedereen weet is See-Fish Hengelsport in Zierikzee gestopt, Roel was toe aan iets anders in zijn leven en heeft besloten om zijn mooie winkel in Zierikzee te stoppen. Bij deze wensen we Roel heel veel succes met zijn nieuwe stappen in zijn leven.

Helaas zou daarmee Team See Fish ook stoppen, daar er geen sponsor meer zou zijn. Wij hebben goed kontakt met Roel en zo werd dan ook deze situatie besproken, over het wegvallen van dit zeer stabiele Team van vriendelijke en gezellige sportvissers. Vervolgens ging er een e-mail naar Niek Romijn, een vaste schrijver van Zeevisland en Teamer van See-Fish om te kijken of het mogelijk was om het Team een doorstart te bieden met Cordes Travel.

Na wat e-mails, een vergadering binnen het team en wat gesprekken via Skype, zagen wij als Cordes Travel mogelijkheden om dit professionele team een nieuwe sponsor te bieden, uiteraard hadden de ervaren sportvissers hier ook oren naar.

Bij deze mogen we dan ook vol trots aankondigen dat wij de nieuwe sponsor zijn van het "oude" See-Fish Team wat vanaf vandaag zal gaan vissen onder de naam: "Team Cordes Travel" en zien we uit naar een leuke, gezellige en vooral goede samenwerking.

Bij deze stellen we het zeer ervaren "Team Cordes Travel" voor:

Johan Rombouts (aanvoerder)
Niek Romijn
Herbert vd Vlugt
Marcel IJzenbrand
Wim Hilleman
Rudi Vercruysse

Deze heren zullen wedstrijden gaan vissen vanaf de kant onder onze naam en zullen hun uiterste best gaan doen om mooie prijzen in de wacht te slepen. Wij zijn heel trots om met zulke goede sportvissers te mogen werken en zijn blij dat hun inzet, kracht en stabiliteit overeenkomt met de visie van Cordes Travel, die staat voor kwaliteit, service en professionaliteit.

Uiteraard is alles nog heel vers en moeten er nieuwe drijfpakken, fleecejacks, truien en andere kleding en caps worden besteld, dus we kunnen jullie het Team nog niet tonen. Maar als alles op orde is zullen we het "Team Cordes Travel" nog eens officieel aan jullie voorstellen met een foto van het hele team in vol tenue.

Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl
www.zeevisland.com