Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

===========================================================

"Angelamfi Grefsnesvagen"
April 2010

===========================================================

dag raffie,linda
 
vrijdag s'morgensvroeg vertrokken richting kiel om vandaar met de color fantasie richting oslo te varen. volgende morgen om 10.00 uur aangekomen in oslo door de douane richting hitra. s'avonds om 19.30 uur zijn we aangekomen op Angelamfi Grefsnesvagen op hitra waar jaci ons stond op te wachten. we hadden huisje nr 15 geboekt en dat was een goede beslissing want het was een prachtig huisje met alles erop en aan. we hadden afgesproken met jaci om 10.00 uur voor een rondleiding en de uitleg over de boot arvor 215 daar het toch te slecht weer was om uit te varen (wind en sneeuw).

rond 13.00 zijn we dan toch uitgevaren en al snel bleek dat we met arvor 215 een goede keuze hadden gemaakt want het was hondeweer veel sneeuw en wind maar toch hebben we op korte tijd de nodige gulletjes gevangen met gewichten tot 4.5 kg .de volgende dag zelfde weer maar toch mooie vissen gevangen.

s'avonds vertelde jaci ons dat we de volgende dagen goed weer zouden krijgen.de volgende ochtend vroeg op en ja het was prachtig weer.

de boot op en richting titran. daar aan gekomen duurde het niet lang of we waren de eerste vissen aan't drillen mooie pollak,lom en gul.de volgende dagen zijn we nog verder de open zee opgevaren en daar hebben we verschillende mooie gullen gevangen tot 8 kg.
 
het was een toffe vakantie en alles was prima geregeld door Raffie en Linda van Cordes Travel en jaci was een toffe en vriendelijke gastvrouw. we gaan zeker nog eens terug.

Chris, Pierre, Jan

Meer informatie over Angelamfi Grefsnesvagen op Hitra >>>

 

 

==========================================================

Wilt u zelf op visvakantie naar IJsland ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

    �  copyright 2011   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer