vissen in noord noorwegen bij
Aldersund brygge, visreis

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

===========================================================

Aldersund Brygge
Juni 2011

===========================================================

Hoi Linda en Raffie,

eerst wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie van onze vistrip naar Noord-Noorwegen. We hebben 3 dagen gereisd om er te komen en we kwamen een dag te vroeg aan. Dat was voor Knut Haugen geen probleem we konden direct in ons appartement!!!! We waren pas de derde visploeg die in dat huisje kwam en alles was nieuw. Er lag een mooie visboot voor ons klaar en we hadden zelf ook nog een zodiac bij ons die ook prima voldeed als visboot. Het was even zoeken naar de goede visstekken en het bleek zoals op zoveel Fjorden in Noorwegen dat je zeker niet te diep moet vissen, zo is 80 meter het diepste waar we vis zagen. Maar ook op 10 meter water was grote Koolvis en Kabeljauw te vangen.

Op de grond vingen we Zeewolf ,Leng en Kabeljauw. Wat wij ook altijd leuk vinden, is het trollen met rappala's. We varen dan langs de kant van het Fjord en dat leverd veel vis op ! Het voordeel hiervan is dat je ook van het landschap kunt genieten en ook aan het vissen bent. De terug weg was een relaxte reis met de overtocht van Oslo naar Kiel, wat op zich al een belevenis is.

De hele reis was een groot succes en daar heeft het weer ook zeker aan bijgedragen want 29 graden in Noord Noorwegen is toch wel heel speciaal.

Een aanrader Aldersund Brygger!!!! 

Kees en zijn vismaten

Meer informatie over deze accommodatie Aldersund Brygge>>>

==========================================================

Wilt u zelf op visvakantie naar Noorwegen ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

    �  copyright 2011   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer