vissen in hellesoy noorwegen bergen

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

===========================================================

Sjostuer
Augustus
2011

===========================================================

Hallo Raffie en Linda,

De groep "Louw" is afgelopen zondag teruggekeerd van een visvakantie in Sjostuer.

Wij hadden, met uitzondering van de eerste zondag, prachtige dagen. Zonnig weer en rustig water. De vangsten (11 verschillende soorten, incl. zeemeeuw) waren goed. Vooral bij de makrelen was het "hard" werken. Gelukkig hadden wij ook een gependobber meegenomen want dat is echt nodig geweest. Trouwens een lekkere vis. Wij hebben ze gebakken. Via Kiel naar Oslo en per Color Line is het altijd weer een feest om daarmee de overtocht te maken. Vanaf Oslo naar eindbestemming moet je toch wel rekenen op een reistijd van ruim 8 uur. We hebben onderweg 2 stops gedaan. Op zich is het niet erg om zo lang in de auto te zitten want het landschap waar je doorheen rijdt is prachtig. Het begin van de herfst is op sommige plekken vooral, tegen de bergen in de loofbossen, goed te zien.

Bij aankomst begroet door een vriendelijke echtpaar die ons alles op prettige wijze hebben uitgelegd. Het "huisje" is voorzien van alles wat je maar nodig denkt te hebben. Er zijn drie slaapkamers met twee aparte bedden. Zowel beneden als boven een wasgelegenheid met douche en toilet. Voor de deur een grote steiger waaraan de mooie, flinke, boten liggen.

Wij hadden een bb met 60 pk en dat wil wel lopen! Er is een mooie ruime schoonmaakplek. Wij hebben na iedere dag de gevangen vis gefileerd en in de vriezer gedaan. Op de laatste dag alles eruit en in de piepschuimbakken en afgetaped. Bij thuiskomst was  elk pakket vis nog zo hard als een steen. Wetende dat het bovenstaande verhaal voor een groot deel bij jullie al bekend is vond ik het toch prettig jullie te laten weten dat wij met plezier kunnen terug kijken op een fijne tijd.

Wellicht tot een volgende keer.
Namens de groep Klaas Louw en Hans Bartelson

Meer informatie over deze accommodatie klik hier >>>

==========================================================

Wilt u zelf op visvakantie naar Noorwegen ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

    �  copyright 2011   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer