vissen in west noorwegen havferie bergen sotra glesvaer

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

===========================================================

Vega Kystferie
Mei
2012

===========================================================

Na weken van voorbereiding eindelijk vertrokken richting Vega Kystferie in Noorwegen, voor de 5e keer boeken we onze visreis bij Raffie en Linda van www.cordestravel.nl gewoon omdat de service prima is en hun 24/7 bereikbaar zijn.

S' morgens vroeg vertrokken en iedereen opgehaald Tom, Kristof en ikzelf Thierry en richting Kiel gereden, voor de ferry naar Oslo (colorline), uiteraard ook via Cordes Travel geregeld.

Dag 2
Doorgereden tot Inderoy waar we een prachtig hotel hadden geboekt (Jegtvolden fjordhotel) een echte aan rader !! Hier kun je dan een nachtje slapen omdat anders de reis (voor ons) te ver wordt.

Dag 3
smorgens vertrokken richting Vega na het nemen van de 2 ferrys richting Vega om 15:00 uur aangekomen bij ons huisje waar de huiseigenaar ons stond op te wachten na de uitleg over boot en huisje en een kleine maaltijd direct beginnen vissen met als resultaat enkel gulletjes lom en roodbaars niet te laat gevist

Dag 4
Vroeg beginnen vissen met als resultaat mooie gul en enkele lommen op de stekken die we gekregen hadden van Raffie op de noorwegendag.

Dag 5, 6, 7, 8, 9 
We hebben veel last gehad van de wind, soms wel windkracht 7, maar toch hebben we alle dagen kunnen vissen vangsten waren vooral gul maar ook enkele koolvissen, zeewolf, heilbotten, schelvissen, roodbaars en lom.

Naar buiten zijn we de hele week niet geweest te veel wind maar binnen in het fjord zijn mogelijkheden meer dan genoeg, daar hebben we al onze vangsten gehaald, vele eilandjes met volop vis.

De beste vangsten hebben wij behaald op een diepte van ong 20 a 30 meter gul zit er genoeg rond elk onderwaterbergje. Wij hebben de beste resultaten hebben wij behaald met lichte materialen pilkers tot max 200 gr. Maar meest gevist met 100 gr pilkers is echt een mooie sport.  Ook gevist met de shads Red Ed van Kinetic (gekocht bij Robby Fish)  en de Papagaaiduiker (Cutbait).

We willen Linda en Raffie weer bedanken voor hun inzet en het organiseren van onze reis, we waren weer zeer tevreden en zullen deze week nog onze reis voor 2013 boeken bij jullie.

Groetjes en tot volgend jaar !!

Thierry, Tom, Kristof

Meer informatie over Vega Kystferie >>>

Tot volgend jaar !

==========================================================

Wilt u zelf op visvakantie naar Noorwegen ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

      copyright 2012   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer