vissen in midden Noorwegen, Kristiansund, Trondheim, Sjostuer, visreizen

Gespecialiseerd in visreizen
www.cordestravel.nl

===========================================================

Hellesoy
Juni
2012

===========================================================

Onze reis naar Noorwegen naar Hellesoy bij Bergen, geboekt via www.cordestravel.nl

Visvakantie juni 12 Hellesoy

Vrijdag 1-6
Goede vlucht op tijd naar Bergen, bij aankomst had een ander mijn koffer meegenomen met al mijn kleding erin. Na melding op het vliegveld wat zeer moeizaam verloopt, omdat de mevrouw aan het loket bijna geen engels spreekt, dan maar even met Raffie bellen, van Cordes Travel, die spreekt Noors. Na een gesprek tussen Raffie en de mevrouw van het vliegveld zou Raffie het verder afhandelen en ja hoor 22.30 gaat de telefoon in het huisje het is Raffie die vertelt dat de koffer terecht is na zijn bemiddeling met de noorse dame die hem had,  hebben we deze opgehaald op een afgesproken plaats. 23.30 was de koffer weer terecht. Dat is nu nog eens service van Cordes Travel (petje af hoor voor die twee).

Zaterdag 2-6
Het water op met de super mooie boot deze is een week oud, stond veel wind maar we konden vissen veel koolvis werd er gevangen met de pilker in de namiddag stond er te veel wind en konden we niet meer vissen windkracht 7 a 8

Zondag 3-6
Storm windkracht 8 a 9 dan maar in het mooie huisje blijven Piet gaat onderlijn maken en ik zelf ging de vuilniszak wegbrengen, toen ik terug kwam stond Piet in de kamer met een haak in zijn hand dwars door de muis van zijn hand na wat dokteren en gepiel besloten we toch maar naar het ziekenhuis te gaan in Bergen na een paar uur wachten was de haak eruit, volgens de dokter was het ons niet gelukt de haak zat achter een pees.

Maandag 4-6
Nog steeds storm windkracht 8 a 9 dan maar een dagje Bergen daar was feest aan de haven met draken boot wedstrijden je waaide uit je hemd maar het feest ging door.(echte Noormannen).

Dinsdag 5-6
Eindelijk weinig wind goed visweer Joop loopt met twee vistassen en een hengel in zijn hand de steiger af half verwegen glijdt hij uit en verzwikt zijn voet leek niets aan de hand, dus de gehele dag lekker aan het vissen geweest en veel gevangen maar aan het einde van de dag kon hij niet meer op zijn voet staan  en veel pijn, hup weer naar het ziekenhuis we wisten nu de weg erheen voet gekneust en druk verband erop en pijnstiller mee.

Woensdag 6-6
Mooi weer geen wind veel vis gevangen mooie koolvis, polak en kabeljauw dit alles is gevangen aan de pilker

Donderdag 7-6
Wederom mooi weer en veel vis, helaas kunnen we de vis niet meenemen we zijn met het vliegtuig dus de vis zwemt er nog lekker rond, dit alles is gevangen met een lichte hengel wat zeer veel sport geeft aan het vissen.

Vrijdag 8-6
Einde van een mooie vis week terug naar Bergen de auto ingeleverd en een goede vlucht terug naar Amsterdam, wat over blijft is een mooie gedachte aan deze week met een lach en een traan.

En weet je wie de volgende keer onze visreis in orde maakt ? Juist ...  Cordes Travel !

Joop & Piet

Meer informatie over de accommodatie Hellesoy bij Bergen >>>

==========================================================

Wilt u zelf op visvakantie naar Noorwegen ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

      copyright 2012/2013   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer