vissen in IJsland en Noorwegen
Onze partner voor Noorwegen en IJsland

                


Vissen in Noorwegen, IJsland of Denemarken

www.cordestravel.nl


====================================================

"De Heilbot"

====================================================

De koning?
Verdiend deze bewoner van de Noordelijke zee deze status?? Ik denk het wel. Er zijn meerdere redenen voor. Ten eerste is het natuurlijk een zeer majesteutische gestalte die zeker eerbied en respect verdiend van ons zeevissers. Ten tweede is er geen vis die zoveel oproept bij vele vissers die in Noorwegen gaan vissen, hij deelt dit met een andere majesteutische vis de Zalm, maar qua formaat gaat toch wel alles voor de Heilbot. Hele volkstammen zouden alles geven om een keer een Heilbot te mogen vangen. Maar weinigen is het gegund om ook werkelijk een Heilbot te vangen.

Hoe een Heilbot te vangen
Zoek dus die redelijk  ................ Meer informatie over dit interessante onderwerp ?

Boek dan uw visvakantie naar Noorwegen, IJsland of Denemarken bij Cordes Travel en u krijgt alle informatie over dit en andere onderwerpen toegestuurd via post of e-mail, heeft u al geboekt, stuur dan even een e-mail en we sturen u alle informatie over dit onderwerp op.

Cordes Travel heeft ook een jaarlijkse Noorwegen-IJslanddag >>zie hier<< waar lezingen en heel veel informatie wordt gegeven aan de sportvissers die hun vistrip bij Cordes Travel hebben geboekt. Tevens zijn Linda, Raffie en alle medewerkers te vinden op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en Belgie en met regelmaat bij de grote winkeliers.

U ziet het, Cordes Travel doet veel moeite voor haar gasten, Linda en Raffie vinden het erg belangrijk dat uw visreis een succes wordt en daar speelt de juiste informatie, een goede A3 kleuren zeekaart met stekken een hele belangrijke rol. Zonder de juiste informatie, stekken en uitleg over technieken zal uw visreis naar Noorwegen of IJsland een ramp worden, zeker als u nog niet zo veel ervaring heeft, geen nood Cordes Travel helpt u en zorgt ervoor dat u goed voorbereid op visvakantie naar Noorwegen of IJsland gaat.

Als extra service is Cordes Travel 24u per dag bereikbaar, pech met de boot, ziek of problemen onderweg met uw auto, geen zorgen, u kunt 24/7 bellen, Linda en Raffie zijn altijd bereikbaar en zullen u helpen waar zij kunnen.

Vissen in Noorwegen of IJsland, een geslaagde visvakantie ?
Boek dan uw visreis bij Cordes Travel, specialist in visreizen !

Lees ook de reisverslagen van de andere sportvissers eens en bekijk hun vangsten lees hier >>>

Bekijk ook de filmpjes van Cordes Travel zie hier >>>

Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl
E-mail: Info@cordestravel.nl


Visreizen, Overtochten, Familievakanties en Duiktours

www.cordestravel.nl

©  copyright 2010  Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer