Harold's
Zeebaarshoek

Materiaal nieuws, reviews en (vergelijking) test's


>>Forum over oa Zeebaarsvissen<<

Deze pagina is bedoeld om eens wat dieper in te gaan op het materiaal voor de zeebaarsvisserij, dat mag duidelijk wezen. De laatste jaren is deze visserij en dan met name die met pluggen enorm populair geworden bij een groot publiek. Ik staaf dit niet alleen aan de toename van beoefenaars aan de waterkant maar zeker ook aan de vele vragen die mij per mail bereiken. Zeer veel vragen over pluggen, hengels enz. en de inzetbaarheid van dit alles. Vaak gaat het hier om vrij kostbaar materiaal, teneinde teleurstellingen te voorkomen en om onze lezers nog beter van dienst te zijn willen we hier dieper op in gaan. Bij Zeevisland staat de “service” hoog in het vaandel! niet voor niets is Zeevisland toonaangevend als het om de “zoute” visserij gaat, en niet op de laatste plaats de visserij op zeebaars. Deze rubriek is dan ook maar met 1 doel, duidelijkheid en informatief voor de lezer, heldere uitleg over een bepaalde plug, hengel, lijn, of wat dan ook, zo lang het maar om materiaal gaat voor de zeebaars.

Deze rubriek wordt interactief, met andere woorden, niet alleen mijn persoon maar ook andere liefhebbers mogen en kunnen hier het een en ander schrijven. Ik zeg liefhebbers omdat het hier om informatie en/of uitleg moet gaan die voldoende meerwaarde geeft aan deze rubriek, dus niet bedoelt als reclame. Te allen tijde wordt dit gecontroleerd door Team Zeevisland en alleen geplaatst als het interessant en ter informatie is voor onze lezers. Aan de andere kant stellen wij uw bijdrage zeer op prijs, wel is het in deze, zaak het gebruik van het item te onderbouwen en niet zo maar een opsomming. Gastschrijvers kunnen divers zijn, hetzij (vissende) sponsoren, lezers/schrijvers van Zeevisland en of simpelweg mensen die een waardevolle bijdrage willen en kunnen leveren.

In eerste instantie zullen we een aantal pluggen etc. aan de kaak stellen die reeds meer of minder bekend zijn, ondoenlijk om ze allemaal te behandelen, we zullen de meest succesvolle dan ook moeten “filteren”. Met de tijd zullen er nieuwe volgen en mogelijk andere technieken c.q. kunstaas vormen. Het ligt dus in de bedoeling hier telkens gehoor aan te geven door een update op deze pagina.


Het spreekt voor zich dat vragen altijd welkom zijn, maar evengoed ook ideeën en of bijdragen op deze rubriek.

 

Tot mails,
Harold
Team Zeevisland

Harold@Zeevisland.com

 

 

Voorjaarspluggen 2012
   

Ima Komomo SF-130 Slim

   

Duo Tide Minnow SLD

   

Megabass FX9 Real Bait

   

Dubbeltest: USA versus Japan

   
Megabass Zonk-120
   
Ben's Fishing Tackle Pluggen
   
Megabass Xör & St.Croix Avid
   

Xorus Patchinko

   
Lucky Craft Sea Finger
   
Duo, Maria & Tackle House
   
Megabass X Layer
   

Lucky Craft Gunfish

   
Yo-Zuri pluggen
   

O.S.P. Asura sp.

   

Megabass (Giant) Dog X

   

Lucky Craft ESG Vib Hagane

   

Nylon v.s. Fluor carbon

   
Lucky Craft  v.s. Illex Ashura
   

Lucky Craft Pointer 100/78 SP

   

Megabass Vision Oneten

   

Dice Baycrap 90

   

Lucky Craft Flashminnow

   

Megabass X-80 SW & X-80

   
Lucky Craft Sammy
   

Rapala X-Rap 10 & 12

 
   
Lucky Craft & Illex Ashura

©  copyright 2010   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer