"Dixhoorn"

Ook voor aas moet u bij Dixhoorn zijn !

Alle boten zijn voorzien van:
GPS kaartplotter, toilet en ankerlier

Veel mensen hebben geen bootje, maar zouden dolgraag eens overdag of 's nachts de Oosterschelde op willen, 365 dagen per jaar biedt Dixhoorn uit Yerseke toch deze mogelijkheid, men huurt een bootje en gaat lekker vissen, een rondje varen of een sportduik maken.

Dixhoorn verhuurt goede boten van het sloeptype, met een Volvo Penta binnenboord motor, een 27 MC, en een goede dieptemeter, reddingsvesten, verlichting, GPS plotter, ankerbal, toilet en ankerlier, dan hebben we alles wat we nodig hebben voor een geslaagde dag op het water.

U heeft géén vaarbewijs nodig en kunt met maximaal 6 personen aan boord, persoonlijk vind ik 5 meer dan genoeg voor een vistrip, een beetje ervaring is natuurlijk wel gewenst. Voor wat algemene over "varen" klik hier >>
KLIK

Dixhoorn verhuurt  6 polyester boten met een lengte van 8 a 9 meter en een breedte variërend van 250 cm tot 280 cm, als je de foto's bekijkt heb je een redelijk idee. Op iedere boor staat een electrische ankerlier.

Buitenom dat alle boten in goede en perfecte staat zijn, is er altijd snelle hulp in de buurt. Dixhoorn beschikt over een zeer goed uitgeruste snelle boot met radar. Heeft u dus pech of zit u vast door de mist, geen probleem Dixhoorn komt u zo halen. U ziet ook de veiligheid en de service staan in een hoog vaandel bij Dixhoorn..!

V.O.F. 't Zagertje
(Dixhoorn)
Burenpolderweg 4
4401 KW  Yerseke         
      
Tel:   0113-572 140
Fax:   0113-571 065
Vanuit België: 0031-113-572 140

Stuur géén e-mail.......bel gewoon even......!!!!!

Ook voor goed kwaliteit vers aas !!


Onze eigen boot voor eventuele hulp te kunnen bieden

Ga naar de website van Dixhoorn  >>KLIK<<

Ook  voor  aas  gaat  uw  naar  "Dixhoorn"

©  copyright 2015   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer