Boot-vangstberichten

Hengelsportbeurs Utrecht

29 & 30 november en 1 december

Hengelsportbeurs Jaarbeurs Utrecht
Bestel je kaarten nu online en maak kans
op een visreis naar IJsland t.w.v. 6000,- euro
www.hengelsportbeurzen.nl

dinsdag 12 november 2019

Vandaag dinsdag 12-11-19 zal (als alles soepel verloopt) de nieuwe website van Zeevisland online gaan. Vandaag 12-11 worden er vanaf 09:00 geen berichten meer ingevoerd, dus stuur dus vandaag GEEN berichten in !

We denken dat deze vandaag rond 19:00 online is.

Morgenochtend zou alles moeten werken !

Heel veel plezier !!

Mike, Team Zeevisland

maandag 11 november 2019

Zondag 10 november uitgevaren vanuit Vlissingen met de Tertius om een dagje vissen op de westerschelde.
Lichtjes gevroren in de ochtend maar al snel een stralend zonnetje in de lucht wat er een heerlijk dagje vissen van maakte.
Samen met Ruud ,de scheepskapitein op het voordek staan vissen met een heerlijk bakje koffie en een gezellige babbel terwijl Ellen zijn vrouwtje voor het heerlijke middageten zorgde. Stoofvlees met fritjes .
Ah ja,er werd ook nog gevist. Er werden mooie wijtingen en scharren boven gehaald. 40 mooie wijtingen en 12 scharren liggen nu in mijn vriezer.
Het is een echte aanrader de Tertius .zowel voor opstappers als groepen.
Ruud en Ellen maken er steeds een toffe visdag van.

marc het kempisch visserke

maandag 11 november 2019

10 november onze jaarlijkse Bootwedstrijd van t Schietertje uit de Fijnaart.
Westerschelde vanuit Vlissingen.
tegen 07.45 uitgevaren met 17 personen, richting....buitengaats deze keer.
Het is goed weer ervoor zei Theo en zodoende niet op de Westerschelde gevist maar voor de kust van Vlissingen/Domburg
Het was werkelijk een schitterende dag wat het weer betrof en de vangsten waren fantastisch. De winnaar 9800 gram , en dat met 1 hengel. Mooie scharren en wijtingen werden er boven gehaald.
Natuurlijk ook benedendeks lekker kunnen eten en wat drinken(1 uur pauze nemen wij) De verzorging was prima , en geen schipper die op zn klok zit te kijken of hij weer terug moet, maar ons ruim de tijd gunde om periodes te kunnen vissen.
Zeer zekers voor herhaling vatbaar, 7 nov 2020 staat al bij menig visser in de agenda.
Alleen maar vrolijke en tevreden vissers gehad, daar doen we t voor.
gr ger lips

ger lips

zondag 10 november 2019

Hallo allemaal,

Als het goed is is de nieuwe website dinsdagavond online, mits alles soepel verloopt. We hebben hem al een paar keer laten testen en alles werkt goed, nog wat kleine puntjes en dan zijn we er klaar voor.

Maar we hebben ook wat aanpassingen gedaan, zo verdwijnt de markt, dat had niet zoveel zin en zijn heel veel andere websites voor.

En we hebben wat klachten gekregen van sponsoren, zij maakt zich boos om het feit dat vissers en ook bedrijven reclame maken op Zeevisland, zonder sponsor te zijn en daar hebben ze eigenlijk wel gelijk in. We zien dat steeds meer vissers de winkel noemen waar zij hun materialen halen en/of hun aas kopen.

Aardig natuurlijk om wat reclame te maken voor de winkelier, maar een ander bedrijf betaald daar wel 21,- per maand voor en dus krijg je een oneerlijke strijd. We hebben dit heel lang geaccepteerd, alleen toen er steeds meer sponsoren gingen stoppen omdat andere bedrijven gratis reclame maakt, moesten wij wel even goed nadenken natuurlijk en moeten we één lijn trekken.

Zeevisland moet eerlijk en oprecht zijn en moet iedereen gelijk behandelen, dus reclame maken ofwel de naam vd winkel noemen waar je je aas/materialen hebt gekocht mag, mits hij sponsor is van Zeevisland, de kosten zijn het natuurlijk niet, want waar maak je voor 21,- per maand nog reclame ? En dan ook nog eens gericht op het publiek wat bij je winkel past.

Het was zelfs zo erg dat bedrijven zelf vangstberichten maakte en daar hun eigen bedrijf helemaal ophemelde en dat kan natuurlijk niet, we zijn daarachter gekomen en dat bedrijf gewaarschuwd, maar het is vaker gebeurd.

Kortom, we halen de namen van bedrijven weg die geen sponsor zijn en dat is denk ik voor iedereen de beste en meest eerlijke manier. En als het voor die visser zo belangrijk is dat hij verteld met welke opstapboot hij is mee geweest, welke winkel hij zijn spullen heeft gekocht, vraag hem dan sponsor te worden, mag hij elke week zijn reclame maken.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen en ook accepteren, we willen één lijn voor iedereen, iedereen gelijk behandelen.

Team Zeevisland

zondag 10 november 2019

De schar is ook weer volop te vangen op de oosterschelde onze boten hebben vrijdag en zaterdag weer lekker gevangen wyting en schar
Vr gr sportvisserij van dixhoorn hetzagertje
0113 572140

http://www.dixhoornleenhouts.nl/

L va dixhoorn

zaterdag 9 november 2019

Vandaag, 9-11, weer gaan vissen met een bootje van Van Dixhoorn. Eerst daarlangs geweest om aas, was weer keurig aas. 7.30 uur weggevaren richting Goese Sas. Daar aangekomen de lijntjes uitgegooid en heel veel schar en wijting gevangen. Het was een geslaagde visdag!

Groeten, Arjan

Arjan

zaterdag 9 november 2019

Vrijdag 8 november met 25 personen met de Hendrik H op de Grevelingen wezen vissen.
De gehele dag door werden de nodige wijtingen gevangen, ook hier en daar een zeepaardje.

Jan uit Fijnaart

zaterdag 9 november 2019

Vrijdag 8 november dagje wezen vissen op de oosterschelde met een bootje van van dixhoorn . Eerst om het aas wat altijd van goede kwaliteit is en daarna naar de haven richting de boot. 7:30 weg gevaren en toen gaan vissen, alle hengels lagen nog niet in en we hadden al een mooie wijting aan boord. Uiteindelijk 25 maatse wijtingen voor in de pan en 69 scharren mee voor thuis.
Tot snel!

Kevin

woensdag 6 november 2019

dikke proficiat met uw actie!!!! lucduke

luc theunis

woensdag 6 november 2019

De Zeevisland doneer-actie is gesloten !
We hebben het doel, 3000,- gehaald !

Een ENORM succes, een enorme dank aan alle vissers en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd.

Prachtig om zoveel steun te zien !
Wel willen toch nog even extra duidelijk aangeven dat we reeds voor deze actie besloten én gemeld hadden dat Zeevisland een nieuwe website ging maken, de nieuwe website was dus niet afhankelijk van de doneer-actie.

De vraag om te mogen doneren kwam vanuit de bezoekers van Zeevisland, die Zeevisland wilde bedanken voor de afgelopen 17 jaar en hun steun willen laten zien voor de nieuwe website en dat is de mooiste opsteker, het beste compliment wat men ooit kan krijgen !

Door deze actie en meer dan 700 e-mailtjes hebben wij een enorme boost gekregen en realiseren we ons nu pas dat Zeevisland een begrip in de Zeevis-wereld is.

Nogmaals een grote dank aan alle donateurs en het motto blijft, Zeevisland voor en door de zeevissers.

Het aftellen is begonnen, de nieuwe website zal snel online zijn.

Team Zeevisland

woensdag 6 november 2019

We hebben nog maar 43,- nodig om het doel van 3000,- te halen voor de Doneer-actie van Zeevisland.

Op dit moment 07:50 (woensdag 6 november) staat de teller op 2957,- euro, nog 43,- euro en we zijn, maaaaaar om 10:00 stopt de actie, dus nog 2u te gaan.

https://www.doneeractie.nl/zeevisland-doneeractie/-38720

Mike, Team Zeevisland

maandag 4 november 2019

UPDATE

Nog maar 268,- euro en dan is het doel van 3000,- behaald en is ons doel behaald. Woensdagochtend om 10:00 sluit de Zeevisland doneer-actie en het zou toch helemaal TOP zijn als we dat doel zouden halen.

Ook goed nieuws is dat de nieuwe website van Zeevisland waarschijnlijk deze week al online zal zijn en met deze website zullen 99,9% van alle problemen verholpen zijn en wordt de invoer van berichten en fotos veel makkelijker en zijn alle fouten verdwenen.

Nog heel even geduld...

Wil jij ook nog doneren om die laatste 268,- te halen ?
Klik dan hier:  https://www.doneeractie.nl/zeevisland-doneeractie/-38720

De eerste sponsor die nu een leuke donatie doet komt de 1e week van december een week lang bovenaan de pagina.

Team Zeevisland

maandag 4 november 2019

Hoi,heb al twee bootvangstberichten gestuurd ,maar er verschijnt niks van,een bepaalde reden?graag een reactie.

grt eric

Note Zeevisland

Nog een paar dagen geduld en dan is de nieuwe website online, deze is 99,9% zonder fouten, dus dan komen alle berichten gewoon online te staan, jouw bericht hebben we helaas niet gezien.

eric herremans

zondag 3 november 2019

Masters met een zwarte rand!

De dag was allemaal zo goed verlopen. Veel vis, goed weer en tevreden gezichten bij de deelnemers, die een goed gevoel hadden overgehouden aan deze eerste wedstrijddag van de Masters bootvissen, de opvolger van de topcompetitie. Weliswaar met de gedachten bij wedstrijdleider Leen van Wensen, die vanwege ernstige gezondheidsredenen vrijdag met spoed geopereerd was, maar met hoop op herstel. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn! Tijdens het terugvaren belde de familie van Leen naar coach Henri dat Leen aan gevolg van complicaties was overleden. Bij het aanmeren werd spontaan een minuut stilte gehouden. Leen was als wedstrijdleider bij alle zoutwatercompetities betrokken en zal node gemist worden.

Op het moment van dit schrijven is nog niet bekend, wanneer de crematie of uitvaart van Leen zal zijn, maar Sportvisserij Nederland zal ongetwijfeld daar melding van gaan maken!
De drie wedstrijden die op deze eerste dag werden vervist verliepen voorspoedig. De harde wind van de vorige dag was gaan liggen en er liep alleen nog een deining van een kleine meter. De “Big Marlin” van schipper Hans Lodewijks lag rotsvast op het water, waardoor de deelnemers er stevig tegenaan gingen. De vangst bestond voornamelijk uit wijting, groot en klein, mooie schar en een enkele bot. Vooral tijdens de tweede en derde periode werd er goed gevangen.

De deelnemers waren aan elkaar gewaagd op deze Masters, alleen Nederlands Kampioen Remco Geuze stak er met kop en schouders bovenuit! Met maar vier klassementspunten gaat hij aan de leiding, maar met nog twee dagen van drie wedstrijden per dag kan het klassement nog helemaal op zijn kop gaan. De vissen hadden deze dag in ieder geval veel trek in het aangeboden aas, dat bestond uit zeepieren, kweekzagers en mesheften. Prima en ruim voldoende aas wat geleverd werd door Hengelsport Sint Maartensdijk van Eddy Opdenbrouw, waarvoor dank namens de deelnemers.

Verder lijkt het ons gepast om vanwege de droevige omstandigheden vanwege het overlijden van Leen van Wensen dit verslag beknopt te houden! Sterke gewenst aan de familie, vrienden, collega vissers en bekenden ………

Henri Karremans

zaterdag 2 november 2019

Hallo allemaal,

UPDATE doneer-actie

De teller staat op 2600,- een mega bedrag en nooit verwacht, buitenom het financiële ook een enorme blijk van waardering, want het blijkt toch wel dat Zeevisland erg geliefd is.

2600 en de website gaat rond de 3000 kosten, dus dan is het doel voor een heel eind behaald en daar mogen we met zijn allen trots op zijn.

De donaties van bedrijven vallen wat tegen, alleen Cordes Travel visreizen en De Visbar in Domburg hebben, zover wij weten, een donatie gedaan. Juist die bedrijven kunnen doneren en dit ook nog eens vd belasting aftrekken en duizenden vissers hadden hun naam gezien, want de actie is, schrik niet, de doneer-pagina is 11.389 maal bezocht, dat was een dikke reclame geweest.

Achter de schermen gebeurd er veel meer met Zeevisland en Zeevisland is niet zomaar een website, zo hebben we rond de 2.5gb dataverkeer op de website, dit ivm alle fotos, daar betalen we dus maandelijks extra voor daar het een zware website was en gaat worden. Dan moet de website 99.9% vd tijd online zijn, ook met een storing, ik denk dat Zeevisland in 17 jaar 3x offline is geweest, maar goed daar moet je dus wel een dubbele op een dubbele backup op laten draaien. Verder is Zeevisland ook nog nooit gehackt, dus ook daar wordt aan veiligheid veel gedaan, kortom Zeevisland is niet zomaar een website, niet zomaar een pagina het is een grote zware volwassen website.

Woensdag gaan we de actie sluiten, dat zal ook de tijd zijn dat de nieuwe website online gaat komen, de datum horen jullie nog.

Woensdagochtend 10:00 zal de doneer-actie sluiten, dus tot die tijd kan men nog een donatie doen voor de nieuwe website en als dank voor de afgelopen 17 jaar en om de site vrij te houden van vervelende reclame banners.

Wil je nog doneren dan kan dat hier:  https://www.doneeractie.nl/zeevisland-doneeractie/-38720

Team Zeevisland