Boot-vangstberichten

Wil jij naar Noorwegen ?

Wil jij eens vissen in Noorwegen op oa heilbot, koolvis, kabeljauw en dikke schollen en ben je maar alleen of met z'n tweeën of heb je geen vaarbewijs ? Mails ons eens: info@cordestravel.nl

donderdag 21 maart 2019

Beste vissers,

Je kunt best een vangstberichten sturen. Nu heeft er enorm veel wind gestaan de laatste tijd, dus ik kan geloven dat weinig mensen zijn gaan vissen. Ik ben vandaag meegeweest met een opstap..... Er wordt nu zo weinig gevangen, dat ik dit bericht maar benoem naar een visbericht. Moraal blijft dan nog, als je niet gaat vissen, vang je zeker niets. Ik had 2 grote botten, heerlijke dag op zee gehad. Houdt moed.... Betere tijden zullen komen. Mvg.
Frank C

Frank

woensdag 20 maart 2019

Hallo allemaal,

De website werkt gewoon hoor en wij zijn ook niet op vakantie, er komen op dit moment gewoon geen berichten binnen.

Mike, Team Zeevisland

zondag 3 maart 2019

Alweer een wonderbaarlijk mooie Morgenstimmung voor mij en vismaat Roy op de Waypoint van schipper Jacco Noordermeer op zaterdag 2 maart.
Vanuit de haven rond 8.00 uur vertrokken richting de Spijkerplaat, maar de golven vielen zodanig mee dat Jacco besloot door te varen en het anker uit te werpen nabij de W4. Daar hield de vangst, zacht uitgedrukt, niet over en dus in overleg met onze hengelbroeders van deze dag, onze vismaat Frank en drie zoals meestal uitermate aardige Belgische vissers, besloten verder naar binnen de Westerschelde op te varen. Dat bleek een goede beslissing, in de middag vingen we allemaal vis, op een enkele schar na uitsluitend wijtingen. Per man toch zo'n 25 tot 50, en dat vinden wij voor 2 maart alleszins redelijk. Niet alle vissen waren maats, maar toch, iedereen gaat straks met een leuk maaltje huiswaarts. Na lange tijd overigens weer eens ervaren hoe het is om in de regen te vissen. Na een mooie start sloeg het weer in de middag namelijk om en werd het een wat grauwe, herfstachtige bedoening, hoewel de regenhoeveelheden beperkt bleven tot wat gemiezer. Al met al weer een ontzettend leuke dag op onze prachtige Noordzee en de Westerschelde.
Groet uit Siebengewald, Kick van IJzendoorn

Kick van IJzendoorn

zaterdag 2 maart 2019

Gisteren, 1 maart met mijn vaste vismaat gevist op de Oosterschelde ten oosten en westen van de Zeelandbrug. Slechts een enkele aanbeet en twee kleine wijtingen waren de hoogtepunten qua vissen. Ook op de fishfinder was er zo goed als niets te zien. Wachten op betere tijden .... Toch een plezante dag gehad op het water.
Matthijs

Matthijs

vrijdag 1 maart 2019

Welkom in de nieuwe maand, er zijn nog geen berichten binnen gekomen.

----

Hoe voeg ik nu 1 of meerdere foto's toe aan mijn bericht ?

Stap-1 - Typ uw naam

Stap-2 - Selecteer of het een "boot" of "kant" vangstbericht is.

Stap-3 - Klik op "Voeg bestand toe"

Stap-4 - Zoek op uw pc de plaats waar deze foto's staan

Stap-5 - Selecteer ALLE foto's die je wilt bijvoegen (in 1x alle foto's)

Stap-6 - U voegt dus meerdere foto's in 1x toe.

Stap-7 - Pas als u ALLE foto's heeft geselecteerd op uw pc, klikt u op toevoegen.

Stap-8 - Geen zorgen, u ziet geen toegevoegde foto's geen zorgen ze staan er wel in.

Stap-9 - Typ uw bericht, geef na elke alinea 1 enter.

Stap-10 - voer het getal 5 in

Stap-11 - Klik op "Vangstbericht plaatsen"

Veel succes en als er vragen zijn, mail me gerust: info@zeevisland.com

Mike, Team Zeevisland