Buitenland-vangstberichten

Reisverslagen

Lees ook eens door de reisverslagen,
leuk voor de donkere dagen.

>> Reisverslagen <<

woensdag 18 april 2018

Wisseling vd wacht Nappstraumen

Vandaag vertrekken de groepen uit Nappstraumen weer naar huis en einde vd middag komen de nieuwe groepen weer aan, nieuwe groepen, nieuwe week, nieuwe kansen.

Onze visgids Martin zal weer 1 dag gratis met deze groepen op pad gaan en zijn uiterste best doen om deze nieuwe groepen een droomweek te laten beleven.

Hier nog wat foto's vd groep van vorige week, volgens mij heel tevreden met kabeljauwen over de 20kg, prachtige heilbotten en mooie weer met weinig wind.

http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Raffie

woensdag 18 april 2018

Panama

Wederom prachtige vangsten in Panama !

Raffie

woensdag 18 april 2018

Nappstraumen

Hallo allemaal,

Zoals jullie weten worden er bij Nappstraumen nieuwe huizen gebouwd, voorheen waren het nog de oude nostalgische Rorbu's nu worden er door Nordic Sea Angling zelf 6 mooie nieuw huizen gebouwd met maar liefst 4 slaapkamers en 8 losse bedden, geen stapelbedden.

Voor de vissers die al eens in Nappstraumen zijn geweest, de huizen worden helemaal rechts gebouwd, als je met je gezicht naar het water staat, helemaal rechts in de hoek, het mooiste en rustigste gedeelte van Nappstraumen met een prachtig uitzicht over het water en de bergen.

Hier alvast een paar foto's van de werkzaamheden.

http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Raffie

zondag 15 april 2018

Vangsten Havoysund

Wederom heel veel kabeljauw in Havoysund. Weer is prima, weinig wind en zonnetje... komende dagen ziet er ook weer goed uit. Zwaarste kabeljauw 21kg en grootste schol 57cm !!

Wederom ook weer walvissen naast de boot.

http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/

Cordes Travel visreizen

zaterdag 14 april 2018

Oproep

Hallo lezer,

Leuk hé al die berichten ?
Maar het is NOG leuker als we van jou ook een bericht krijgen !!

In heel Europa, dus ook in Noorwegen en IJsland kost het bellen en op internet gaan hetzelfde als in Nederland of België, dus voor de kosten hoef je het niet te laten. Verder heeft 99% van onze huisjes WIFI, dus men kan een WhatsApp, SMS of e-mail sturen met je vangsten, je foto's of zelfs gewoon je eigen bericht typen en zelf je foto's toevoegen.

We maken het allemaal heel makkelijk voor jullie, doe ons nu een plezier en stuur zelf nu ook eens een berichtje naar deze pagina, kan gewoon via SMS, WhatsApp of e-mail van Cordes Travel. Je hebt vast wel even tijd om om de dag even iets te laten weten.

We hebben inmiddels al weer 10 groepen gehad en van niemand een berichtje....

Raffie

zaterdag 14 april 2018

Nappstraumen

Hallo allemaal,

Ook in Nappstraumen veel kabeljauw, meeste tussen 8 en 20kg. Via onze visgids Martin kregen we te horen dat Ton en Gert het naar hun zin hebben, zij hebben kabeljauwen gevangen tussen de 8 en 18kg en een heilbot van 130cm. De groep zelf is wellicht te druk met vissen, van hun helaas nog niets gehoord, daarom extra blij met het bericht en de foto's van Martin de visgids.

http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Raffie

zaterdag 14 april 2018

Havoysund

Hallo allemaal,

Heel veel kabeljauw in Havoysund, heel snel heb je de bakken vol als je dat zou willen, maar veel kabeljauw zwemt weer en mag nog groter worden. Helaas ook een paar dagen enorm veel wind, zonde maar dat is ook de tijd vh jaar, koud, sneeuw en kans op wat minder weer.

Maar dan wordt er gericht op grote schol gevist tussen de 55 en 60cm !!
En er werd ook weer heilbot gevangen, grootste 130cm.

http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/

Raffie

dinsdag 10 april 2018

Na veel verzoek

Hallo allemaal,

Na veel verzoek ook besloten om hengels, molens, reels en hengelkokers te verhuren voor IJsland. Heel veel groepen gaan voor het eerst op visreis en willen nog niet meteen alle hengels, molens en hengelkoker aanschaffen, willen eerst eens kijken of men het leuk vindt, dus daarom deze verhuur.

We verhuren alleen Penn molens, reels en hengels en de reel en molens zijn volgespoeld met Spiderwire lijnen, dus alles top kwaliteit.

Er kan altijd iets gebeuren, dus per 4 hengels krijg je een reservehengel met molen erbij, in geval van problemen.

Kortom wederom een TOP service van Cordes Travel !!

http://cordestravel.nl/hengels-molens-hengelkoker-verhuur-noorwegen/

Raffie

maandag 9 april 2018

Tonijn !!

Hallo allemaal,

Volgend jaar op 4 april vertrekken we met 16 Nederlandse en Belgische vissers naar Panama. Dus we zijn natuurlijk telkens er benieuwd naar het weer en de vangsten rond deze periode.

Nou ik denk dat ik maar eens wat aan mijn conditie moet gaan doen en eens kijken of ik nog wat aan de gewichten kan gaan sleuren op de sportschool, want bij dit soort berichten van grote tonijn, krijg ik nu al spierpijn !

Oh oh..... als we dit gaan vangen, maak dan je borst (en je rug, voorhoofd) maar nat, Cor van Team Cordes Travel heeft al eens 1,5u met een hele dikke gevochten, Marco Kraal en Ed Stoop hadden er 2u voor nodig om een tonijn van 65kg binnen te krijgen, dus dat beloofd wat !!

Raffie

maandag 9 april 2018

Skottevik

Eerste dag slecht weer veel wind en regen maar we konden uitvaren in het fjord. Daar 2 uur lang gedrift en goed gevangen 2 van 80 cm en 6 kg 1 van 94 en 8 kg en nog een stuk of 7 van rond de 50 cm.

Gr van jeroen Stefan en wil en Silvester

Stefan

zondag 8 april 2018

Panama

Hallo allemaal,

En ook het Panama Festival 2019 is nu volgeboekt een leuke, gezellige groep met alleen maar Nederlanders en Belgen, in totaal 15 mannen en 1 dame (Linda).

Met 16 man gaan we in April 2019 naar Panama en dat belooft weer een hele toffe week te worden. Lees de reisverslagen vd groepen uit 2017 maar eens.

http://cordestravel.nl/andere-landen-reisverslagen/

Deze weken zijn natuurlijk een beetje extra leuk om de vangsten in de gaten te houden, dit is de tijd dat wij ook gaan, nou de vangsten zijn TOP. Sailfish, Marlin, Tonijn, Cuberra, Rooster en vele andere soorten, de Mahi Mahi is helaas al vertrokken.

Raffie

zondag 8 april 2018

Vangsten Havoysund

Wederom mooie vangsten bij Havoysund !
Zwaarste kabeljauw 25kg, grootste heilbot 130cm en dikke schollen.

Helaas de komende 2 dagen veel wind, dus hopen dat de vissers toch nog ergens in de luwte een visje kunnen vangen, dat moet lukken.

http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/

Raffie

zaterdag 7 april 2018

Lenangen

Hallo Raffie,

Bedankt voor een geweldige week in Lenangen, we hebben prachtig weer gehad en mooie vangsten. Wat een prachtige omgeving, mooie huizen, met 4 slaapkamers en geweldige visserij. grootste heilbot was 140cm, zwaarste kabeljauw was 19kg en grootste koolvis was 12kg. we hebben echt mooie vissen gevangen. eigenaar was ook erg vriendelijk en heeft het goed voor elkaar, we gaan een datum bespreken en dan boeken we weer voor 2020, 2019 gaan we naar ijsland zoals je weet.

http://cordestravel.nl/lenangen-brygge-tromso/

Bart

donderdag 5 april 2018

Vangsten Havoysund

Hallo allemaal,

Seizoen in Havoysund is in volle gang, prachtig gebied voor skrei en voor de heilbot, Havoysund wordt ook wel het heilbot-paradijs genoemd.

Maar in de winter kan Havoysund echt winter geven, wij waren er vorig jaar met Klaas vd Eerden en Leo Stoutjesdijk. Dat was precies deze week, maar dan vorig jaar.

Zie hier ons filmpje:  https://vimeo.com/244812282

Afgelopen week hebben we Steven en zijn dochter gehad in Havoysund en deze week weer groepen vanuit Nederland. Vanaf vorige week tot eind oktober hebben we bijna elke week wel groepen in Havoysund, leuk hoor !

Zoals heel veel vissers al wel weten bestaan we al 14 jaar en staan we bekend om onze service en kwaliteit. We zijn 24/7 bereikbaar en staan we altijd klaar als er problemen zijn.

Nu hadden we een probleem met de sneeuw, de weg was afgesloten en men kon het laatste stuk niet met de bus gedaan worden. Geen probleem, samen met de visgidsen en de grote boten, halen we de gasten op in een haven op 30 min. varen vd accommodatie. Ach is dan ook weer leuk en spannend en maakt deze reis weer een unieke ervaring.

Dat is ook waarom je je visreis bij Cordes Travel boekt, je weet dat je in goede handen bent en wij samen met onze partners en visgidsen klaar staan voor je. We spreken Noors, Engels en Duits en dat maakt het vaak allemaal een stuk makkelijker, we hebben korte lijntjes en weten precies wie we moeten bellen. We hebben helaas niet alles onder controle, we moeten dan ook wel wat medewerking krijgen vh weer, de partners en de maatschappijen, maar we doen altijd ons best en eigenlijk zelfs meer dan dat.

http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/

Raffie

woensdag 4 april 2018

Nappstraumen

Hallo allemaal,

Weer een update vanaf Nappstraumen, onze visgids Martin stuurde ons weer de volgende foto's en daaruit blijkt dat de vangsten goed zijn en je voor dikke skrei niet speciaal naar Noord Noorwegen hoeft, deze worden nu ook bij de Lofoten gevangen.

De heilbot laat zich ook weer goed zien en dat is mooi, beloofd een mooi seizoen te worden bij Nappstraumen. De nieuwe huisjes met 4 slaapkamers zijn zeer geliefd en worden veel geboekt. We zijn nu al druk met boekingen 2019 en de eerste 2020 boekingen voor Nappstraumen staan al klaar.

Logisch met zoveel positieve punten:5 min. van vliegveld
Korte transfer van 5 min.
2 grote supermarkten op 5 min.
Groot winkelcentrum en dorp op 5 min.
Gratis gebruik busje visgids voor boodschappen
4 slaapkamers per huisje met 2 losse bedden per kamer
1 dag gratis de visgids aan boord
Grote snelle 23.5ft Arronet boot met 150pk
Huur hengels en drijfpakken mogelijk
Kleine viswinkel op het camp
Droogruimte voor pakken
1u varen naar A Rorbuer (grote koolvis-paradijs)
1e goede stek op 5 min. varen en verre stek 20/25 min.
Mooiste omgeving van Noorwegen, de Lofoten.


Meer informatie en prijzen, zie hier:
http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Cordes Travel visreizen

zondag 1 april 2018

Prachtige film

Hallo allemaal,

Zie hier een mooie film over Douglas onze hoofd-visgids in Havoysund Noord Noorwegen. Douglas is jong maar een kei in zijn vak, hij is een topper en doet enorm goed werk voor onze gasten. Mooie film over het vissen op heilbot en de krachten hierbij, zie ook zijn hengel een korte jig hengel.

https://youtu.be/ymanlDdbEQg

Raffie

vrijdag 30 maart 2018

Hellesoy

Elke dag een visje kunnen vangen. De laatste dag nog goed kabeljauw gevangen. Niet groot maar een mooi maatje voor filet. Het was flink zoeken naar de vis. Maar een leuke vakantie gehad.

Groetjes Frans Hellesoy.
 

Frans

donderdag 29 maart 2018

Visma 2018

Beste vissers,
 
Met een grote glimlach en enorm trots begonnen we afgelopen vrijdag samen met ons vaste Team Cordes, aan de 50e editie vd Visma in de Ahoy Rotterdam.  Een grote glimlach omdat het eindelijk bekend was geworden dat Cordes Travel visreizen de laatste uitzending van Ed Stoop mocht organiseren en mét succes kun je wel zeggen. Voor wie hem nog niet gezien heeft:
https://tangrammedia-vistv.nl/film.php?id=457

Onze grote prachtige stand, die garant staat voor enorm veel bekijks en complimenten, werd weer opgebouwd, drie grote 47” TV’s werden uit het stof gehaald en 3 dagen lang stonden we met 8 man sterk op de stand om alle vissers die interesse hebben in een visreis te voorzien van informatie.
 

De Visma was voor ons gevoel iets kleiner dan vorig jaar, een aantal groothandels/merken lieten het afweten, jammer natuurlijk, maar het is niet anders. Vrijdag was voor ons een drukke dag, zaterdag wat rustiger en zondag volle bak, bijna de hele dag druk geweest, als je dan met 8 man binnen en buiten de stand met een groep staat te praten, heb je het lekker druk. We hebben kennis gemaakt met nieuwe groepen, even bijgepraat met onze gasten die reeds geboekt hadden en best aardig wat boekingen gedaan. Jochem Myjer kwam ook even langs, hij bezoekt onze stand altijd even en dan hebben we het weer over Noorwegen, zou het er dan in 2019 eens van komen Jochem ?

 
De laatste plaats voor Panama is nu ook geboekt dus ook dat Festival is nu vol en hebben we alle groepsreizen voor 2018 volgeboekt en is de groepsreis voor Panama 2019 ook al volgeboekt en dat is niet voor niets natuurlijk. Eerst gaan we in juni dit jaar naar Havoysund met 46 vissers, daarna in Augustus naar IJsland met 37 vissers, daarna in september weer naar Havoysund dan met 48 vissers en daarna in oktober naar Canada om op de Steur en Chinook te vissen met 16 vissers, kortom een druk en gezellig schema met alleen maar Belgische en Nederlandse vissers.

Voor 2019 hebben we ook tijdens de beurs weer boekingen gedaan voor de Festivals 2019, dus die lopen ook al aardig vol. Wil je ook eens meedoen aan een Festival/groepsreis, lees hier alles informatie >>> (http://cordestravel.nl/groepsreis-vissen-ijsland-en-noorwegen-penn-festivals/)
 
Tja en dan kom je thuis moe en voldaan en lees je enorm veel positieve reacties over de Visma, uiteraard ook wat negatieve reacties dat het te klein en te duur was, te weinig groothandels en winkeliers, maar goed 70% vd Nederlanders moet altijd iets te zeuren hebben, dus dat hoort erbij. Wij blijven erbij dat als men een goed en gezond bedrijf hebt de Visma een “must” is, veel bedrijven hebben maar twee momenten per jaar dat zij zich kunnen profileren, zich kunnen laten zien en waar de vissers kennis met jou en je bedrijf of je producten kunnen maken. Wij zijn van mening dat twee hengelsportbeurzen per jaar belangrijk zijn, eigenlijk zijn het er drie als je de Karperbeurs ook meetelt, alleen die echt echt en alleen voor de karpervissers en de Visma en Hengelsportbeurs Utrecht is er voor iedereen.
 
Twee momenten per jaar waar je elkaar weer eens ziet, zowel op zakelijk/professioneel gebied als een ontmoeting met je potentiële klanten. Ons boeit het dan ook niet of er nu 5000, 10.000 of 20.000 bezoekers zijn en of er 1, 2 of 3 hallen zijn, iedere visser die met ons, onze stand, ons bedrijf of onze mensen kennis heeft gemaakt is een potentiële klant voor de toekomst. Maar ik denk ook aan de toekomst, ik denk dat wij wel 200 kinderen op de stand hebben gehad die allemaal naar de prachtige foto’s en filmpjes kwamen kijken van allerlei vissoorten en hun pappa moest dan vertellen welke soorten het zijn. Jongens, meisjes en volwassenen staan te dromen bij deze prachtige foto's en elke dag hoor je dat dit hun droom is om ooit eens zo’n mooie vis te vangen.

Kortom deze vissers zijn startend, zijn beginneling en soms ervaren en zien zo’n beurs als een dagje uit, waar ze kunnen horen, voelen, zien en luisteren naar alles wat er met sportvisserij te maken heeft. Ze zijn een dagje uit, zijn die dag bezig met het sportvissen en het kriebelt, kopen een hengeltje, een molentje en gaan dan snel weer vissen, want na een dag Visma kriebelt het weer, willen ze weer vissen, krijgen ze weer zin en leeft het allemaal weer op, ze zien weer uitdagingen hebben iets nieuws ontdekt, gehoord en gezien en gaan weer vol goede moet vissen en dat is voor ieder bedrijf op de Visma belangrijk, jong en oud moet blijven vissen, want deze bezoekers zijn allemaal voor ieder bedrijf wel onze toekomst !
 
En ach dat zijn er misschien wat minder bezoekers en lijkt het misschien wat kleiner, maakt toch niet uit, wederom zijn er duizenden vissers met een blij gezicht naar huis gegaan en die 10% die niet blij waren, ach die wegen niet op tegen die 90% die het wel leuk vonden en dat is onze persoonlijke mening en daar gaan we voor, wij zijn er in Utrecht weer bij 30-11 en 1 & 2 december in de Jaarbeurs Utrecht en weer nemen wij onze mooiste foto’s en filmpjes mee en al kunnen we maar 10 mensen warm maken voor de toekomst al kunnen we maar 1 kind blij maken, dan is de missie toch geslaagd ?
 
Tot slot willen we Ed Stoop nog bedanken voor al die jaren Vis TV, al hebben we dat natuurlijk persoonlijk al gedaan en is hij via ons naar Panama geweest. Toch wil wil ik ook Marco Kraal veel succes wensen, want Vis TV blijft gewoon bestaan en Marco heeft de eer deze kar verder te trekken. Ook Marco is een bekende van Cordes Travel en wij weten dat hij heel veel vissers nog heel veel moois kan laten zien, want ook Vis Tv en Sportvisserij Nederland zorgen ervoor dat wij met z’n allen plezier houden in het vissen en dat moeten we zo houden, zet hem op Kraal wij wensen je heel veel succes !
 
Raffie en Linda Cordes en heel Team van Cordes Travel
Tot de volgende beurs !
www.cordestravel.nl 
 

Cordes Travel visreizen

donderdag 29 maart 2018

Nappstraumen

Hallo allemaal,

Hier weer een vangstbericht vanuit Noorwegen, dikke kabeljauw, heilbot en sneeuw.
Yep het is nog volop winter in Noorwegen met sneeuw en kou, maar daar kun je je op kleden.

Martin onze visgids ter plaatse, die gratis een dag met je mee aan boord gaat, ving een kabeljauw van 151cm, ja je leest het goed, 151cm en woog 27.5kg eigenlijk veel te licht voor dit formaat, als deze in goede conditie was geweest had deze ruim over de 30kg gewogen.

Verder een flink aantal kabeljauwen tussen de 12 en 18kg en een paar heilbotten, waarvan de grootste 134cm.

Kortom weer leuke vangsten bij Nappstraumen op maar 5 min. rijden vh vliegveld.

http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Raffie

dinsdag 27 maart 2018

Noorwegen

Hallo allemaal,

Wederom prachtige vangsten in Nappstraumen en Havoysund.
Zwaarste kabeljauw 30kg, langste heilbot 150cm en verder veel vissen onder deze maten. Er was helaas veel wind dus 2 dagen kon men niet echt naar de beste stekken. Wederom waren er wel weer Orca's en walvissen op maar 150m vd boot !

Raffie

dinsdag 27 maart 2018

Hellesoy

Nog niet zo veel gevangen. Vrijdag niet kunnen vissen veel wind. Zaterdag en zondag nog redelijk veel wind dus in het Fjord gebleven. Maandag heel mooi weer gehad even de zee op geweest maar er werd er 1 ziek van de golfslag dus maar weer het fjord in. Leng gevangen van rond de meter. Kabeljauw en Heek van 80 centimeter. Wel al 10 verschillende soorten vis. Mijn braziliaanse vriendin die nog nooit gevist had ving gisteren de grootste een Heek van 83 centimeter. Al met al gaat het leuk. Hopelijk de laatste dag wat meer vis. Groetjes Frans uit Hellesoy.

http://cordestravel.nl/noorwegen/hellesoy-vissen-bij-sotra-bergen/

Frank

dinsdag 27 maart 2018

Vis TV in Panama

Hallo allemaal,

Wat een eer, Cordes Travel mocht de allerlaatste uitzending van Ed Stoop van Vis TV organiseren, ons 2e debuut op de Nederlandse TV en wederom zijn wij gevraagd en dat zegt genoeg toch ?

Op de beurs in Utrecht afgelopen november 2017 is alles besproken en afgesproken, Ed en Marco gaan voor de laatste uitzending van Ed Stoop op Vis TV naar een tropische bestemming en dat is Panama.

Cordes Travel mag alles organiseren en boeken en moeten zorgen dat alles tip-top geregeld wordt, het moet perfect zijn, want het is Ed zijn laatste uitzending. Alles moet kloppen en er moet ook mooie vis gevangen worden en het moet in een bepaalde week. Hoe bedoel je druk op je schouders ?

Maar Linda en ik geven geen krimp, wij worden niet snel zenuwachtig, maken ons niet snel druk en na 20+ Festivals en de hele uitzending van het TV programma Big Fish Klaas van Klaas vd Eerden hebben mogen organiseren, zal Panama ook geen probleem zijn.

In februari gaan de mannen op pad, in het diepste geheim, niemand mag het weten, wij mogen niets zeggen....

Afgelopen zondag was het dan officieel bekend om mochten ook wij er eindelijk over praten, Ed en Marco zijn naar Panama geweest en het was een groot succes. Ivm met tijdsdruk heeft men maar 3 dagen kunnen vissen en laten ze op TV nooit alles zien, maar de vangsten waren top !

Tja en dan mag je best trots zijn en kun je nu ook Ed Stoop aan je lijstje VIP's bijschrijven, Ed Stoop, Marco Kraal, Jeroen vd Boom (zanger), Douwe Bob (zanger), Mr Polska (Rapper), Roue Verveer (komedie), Jan Versteegh (presentator), Quintes Ristie (presentator) en Klaas vd Eerden (presentator) zijn inmiddels allemaal via Cordes Travel op visreis geweest, volgend jaar wellicht ook Jochem Myjer, want ook hij kwam weer even langs voor een praatje en gaf aan volgend jaar tijd te hebben.

Maar eigenlijk maakt het voor ons niet uit wie er via ons boekt, of het nu een VIP is, een bekende Nederlander of Belg of gewoon Jan van om de hoek, iedereen is voor ons gelijk en we doen voor iedereen evenveel ons best, geen extra moeite, geen speciale behandeling, we behandelen al onze gasten als VIP en we doen voor iedereen altijd onze uiterste best.

Goed eerlijk is eerlijk, we zijn er natuurlijk wel enorm trots op, dat juist Cordes Travel wordt gevraagd en dat juist wij dit mogen doen en dat is echt niet voor niets, dan hebben ze toch wel een enorm vertrouwen en respect in ons.

Wil je de uitzending van Panama zien ?
Klik op de link hieronder en kijk zelf wat er gevangen wordt !

https://tangrammedia-vistv.nl/film.php?id=457

Cordes Travel visreizen

zaterdag 24 maart 2018

Nappstraumen

Moggu,

Gisteren beste een hele drukke dag gehad op de Visma Hengelsportbeurs in Rotterdam waar we nu staan. Vandaag beloofd nog drukker te worden, dus kom vandaag of morgen nog even langs in de Ahoy in Rotterdam voor de visma: www.visma.nl

Terwijl wij op de beurs staan, wordt er ook gevist in Noorwegen. Onze visgids Martin ving gisteren zijn record heilbot in Nappstraumen, deze had een lengte van 197cm en woog, volgens de tabel rond de 100kg. Uiteraard zwemt deze prachtige vis weer !

Kortom ook in Nappstraumen mooie vangsten....!

http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Raffie

donderdag 22 maart 2018

Prachtig

hallo allemaal,

Zo de stand staat, morgen (vrijdag) begint de Visma, 3 dagen lang hengelsportbeurs in de Ahoy Rotterdam. Nu in het hotel, e-mails beantwoorden (21:45) en dan slapen.

Maar voor het slapen gaan ook nog even snel de laatste vangstberichten vanuit Noorwegen. Er wordt heel veel kabeljauw gevangen bij Havoysund en Nappstraumen.

Bij Havoysund werd er zelfs al heilbot gevangen, grootste 145cm en zwaarste kabeljauw 24kg !!
Kortom gaat weer lekker daar in Noord Noorwegen.

http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/

Cordes Travel visreizen

donderdag 22 maart 2018

Speciale uitzending

Beste sportvissers,

Zondagochtend om 09:00 Vis TV op RTL 7

Deze keer een hele speciale (zoute buitenland) aflevering van Vis TV, dit is tevens Ed Stoop zijn allerlaatste uitzending, daarna gaat Ed met pensioen.

Vis TV

woensdag 21 maart 2018

Visma Hengelsportbeurs

Vrijdag, zaterdag en zondag

Visma Hengelsportbeurs in de Ahoy Rotterdam !

Bestel nu je kaarten met 20% korting online...

https://www.visma.nl/toegangskaarten/

Visma.nl

zaterdag 17 maart 2018

Nappstraumen ook van start

Hallo allemaal,

Nu is ook Nappstraumen van start gegaan en met succes op nog geen 10 min. varen vd accommodatie de eerste mooie kabeljauwen, visgids Martin, die ook aanwezig was op de Cordes Traveldag, ging samen met zijn vriendin, ook visser, een paar uurtjes testen en met succes.

Flink aantal kabeljauwen met een gemiddeld gewicht van 15kg, aantal van 20kg en de zwaarste 24kg !! Kijk dat zijn mooie vangsten bij Nappstraumen, zeker als het zo kort varen is. En als je dan in de avond ook nog eens het Noorderlicht als cadeau krijgt ......

- Nappstraumen op 5 min. rijden vh vliegveld
- Stekken op een paar minuten varen afstand
- Mooie dikke schollen vangen op 1 min. varen.
- Huisjes met 3 en 4 slaapkamers
- 2 grote supermarkten op 5 min. rijden vd accommodatie.
- Gratis gebruik busje visgids om boodschappen te doen.
- Pizzeria (Peppes Pizza) op 5 min. rijden
- Hengel en drijfpakken verhuur
- Kleine viswinkel aanwezig
- Gratis visgids voor 1 dag aan boord !

http://cordestravel.nl/noorwegen/nappstraumen-lofoten-vissen-in-noord-noorwegen/

Raffie

vrijdag 16 maart 2018

Mooie vangsten

Wederom hele mooie vangsten in Havoysund !
Met de grote snelle 23.5ft boten de grote zee op, stabiel veilig en snel !

Dougles was gisteren en vandaag weer op pad met een groep en met succes !

Flink aantal 20+, aantal 25+ en zwaarste 26.5kg kabeljauw.
Dikke vette skrei, die voorzichtig worden opgedraaid en daarna weer terug laten zwemmen.

http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/

Cordes Travel visreizen

donderdag 15 maart 2018

Visma Hengelsportbeurs

23 - 24 - 25 maart, volgend weekend, Visma Hengelsportbeurs

Cordes Travel op stand 11, zie plattegrond:

https://www.visma.nl/dynamic/media/6/documents/plattegronden/Bezoekers%20Plattegrond%20Visma%202018.pdf

Raffie

woensdag 14 maart 2018

Vangsten Havoysund

Hallo allemaal,

Pffff wat een vangsten en wat een respect voor deze vissers, in de kou en sneeuw. Maar als het droog is, niet sneeuwt en de wind wat gaat liggen is de visserij in 1 woord geweldig !!

Ook nu weer hele mooie vangsten in Havoysund en hele dikke vissen, wederom 30+ en vele boven de 20+ de visserij loopt goed.

En ook de walvissen blijven de boot van onze visgids Douglas bezoeken, hmmmm zou hij hun stroopwafels voeren ?

http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/

Cordes Travel visreizen

maandag 12 maart 2018

32kg kabeljauw en 3x 30kg

hallo allemaal,

Yep het seizoen in Noorwegen is nu echt begonnen, de diehard vissers gaan er voor op zoek naar de grote dikke vette mega kabeljauw. Dikke vette biggen in een prachtige witte natuur vangen.

Onze visgids Douglas, hoofdvisgids van Havoysund is elke dag met de groepen onderweg en doet zijn best om vissers de vangst van hun dromen te laten vangen.

De visgids gaat 1 dag geheel gratis met je mee aan boord en de andere dagen kun je achter hem aan varen, mocht er tijd zijn gaat ie nog eens met je mee. Douglas die gek is op stroopwafels is de jongste visgids in ons programma, maar een hele eerlijk, leuke en gezellige jongen die alles voor je doet en altijd zijn uiterste best doet.

De afgelopen dagen was het dus feest in Havoysund, mooi weer, niet veel wind en dikke vissen ! Ok, het is wat koud, hahahaha dit is dan ook weer voor de echte bikkels, mensen die het uiterste willen meemaken.

Vangsten zijn geweldig, alleen gisteren al 3x 30kg kabeljauw, gevangen op de Big Bob en zoveel 20+ kabeljauw, dat ze niet meer te tellen zijn. Paar dagen geleden hadden zij ook al dikke vangsten van 30+ kabeljauw, er was er zelfs eentje die 142cm lang was en 30.6kg !! Pffffff bijna 1,5m kabeljauw !

De zwaarste kabeljauw vd afgelopen dagen was 32kg, meer wensen heb je dan toch niet ?

Tja en als je dan geniet van die mooie natuur, af en toe een zonnetje, de witte bergen en je krijgt een paar keer bezoek van een walvis, dan is je visreis naar Havoysund toch geslaagd en weet je zeker dat je via Cordes Travel wéér de juiste keuze hebt gemaakt, want het is gewoon weer dik in orde !
 
Meer informatie over Havoysund Noord Noorwegen:  
http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/  
 
Zien we jullie volgende week op de hengelsportbeurs Visma ?
Daar kunnen we je voorzien van alle vragen over een visreis naar bv Noorwegen, IJsland, Zweden, Panama, Canada en vele andere bestemmingen.
 
23 - 24 - 25 maart Ahoy Rotterdam
www.visma.nl 
 
groetjes,
Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl 

Raffie

zondag 11 maart 2018

Visma Hengelsportbeurs

Hallo allemaal,

23, 24 en 25 maart is het weer Visma in Rotterdam, een grote gezellige hengelsportbeurs in de Ahoy Rotterdam.

Uiteraard staat Cordes Travel er ook alle dagen !!
Kom langs voor een vrijblijvend gesprek, prijsopgaaf of kom langs voor advies over materialen, stekken en technieken, kortom wij staan 3 dagen lang met een Team van 7 a 8 man klaar om iedereen te woord te staan !

Enne..... domme vragen bestaan niet he !

Zien we je op de beurs ?

www.visma.nl

Raffie

zondag 11 maart 2018

Havferie

Hallo allemaal,

Magne, de huiseigenaar van Havferie stuurde me deze foto en zal nog nieuwe foto's sturen als de sneeuw weg is.

Magne heeft voor zijn gasten nu een compleet nieuwe ruimte gemaakt voor de hengels, drijfpakken en alles wat met vissen te maken heeft.

http://cordestravel.nl/noorwegen/havferie-vissen-bij-sotra-bergen/

Raffie

dinsdag 6 maart 2018

Seizoen is van start

Hallo allemaal,

Yep daar gaan we....

Het seizoen is van start, wekelijks en straks dagelijks komen hier weer de vangstberichten uit veel van onze landen in ons programma. Ook melden we hier nieuws, updates, aanbiedingen, acties en oproepen, dus een pagina om goed in de gaten te houden.

Hier het allereerste bericht van Douglas onze hoofd-visgids in Havoysund, Noord Noorwegen. Hij heeft vandaag voor het eerst een paar uur wezen vissen en met succes, de dikke skrei is aanwezig.

Hij heeft een filmpje gemaakt:  https://youtu.be/tiRwRA0WY3s

Wil je van alles op de hoogte blijven en niets missen ?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief:  https://signup.ymlp.com/xgewwumjgmgj

Cordes Travel visreizen

maandag 26 februari 2018

Drukte bij Robby

Hallo allemaal,

Het waren weer drukke dagen bij Robby Fish in Wommelgem, weer heel veel vissers kunnen helpen, adviseren en tips kunnen geven over hun visreis naar Noorwegen, IJsland en zelfs Panama.

Ook heel veel interesse in IJsland en zelfs 4 boekingen gedaan 2 voor dit jaar en 2 voor volgend jaar. De busreis wordt heel goed ontvangen, men is vaak zelfs blij dat men eerder in het hotel is en geen uren meer op een klein vliegveld moet wachten waar niks te koop is (eten en drinken). Ook op de heenreis soms wel 3-4u wachten voor je een vlucht had, mits deze weer niet geannuleerd werd.

Nu dat er geen binnenlands vlucht meer wordt geboekt en men met de bus gaat is men zeker vd reis, heeft men een prachtige reis door het mooie IJslandse landschap en is men op de terugreis sneller in het hotel. Via Cordes Travel heb je maar 1 overnachting en je hebt een huurauto inclusief in de prijs voor de hele periode.

Verder ook weer boekingen gedaan voor de Penn Festivals volgend jaar.

Ook enorm veel interesse in de hengelkokers, ik denk dat straks 80% vd vissers dezelfde hengelkoker hebben, markeer hem dus goed én doe er een kofferlabel aan en een hangslot. Wil je daar advies over, mail dan even of bel.

Kortom 4 drukke dagen in België want langzaam drukker aan het worden is als een beurs in Rotterdam of Utrecht.

Raffie

woensdag 21 februari 2018

22-23-24-25 Robby Fish dagen

Hallo allemaal,

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 staan wij bij Robby Fish in Wommelgem, google maar eens waar dat is en je zult zien dat het niet ver van Nederland is.

Iedereen die daar voor het eerst komt schikt vd enorme winkel, is blij met de scherpe prijzen en ziet er dingen die men nog nooit gezien heeft. Alles voor de zee, roof en vliegvisser !

Op het hele assortiment 20% korting en de prijzen zijn al scherp !

Uiteraard zijn wij (Linda en Raffie) ook alle 4 de dagen aanwezig, heb je nog vragen, heb je hulp nodig bij materialen, vragen over je visreis of wil je altijd al eens op visreis ? Kom dan langs dit is je kans om even bij te praten !

Wij staan achter in de winkel bij alle Scandinavië materialen uiteraard.

Zien we je dit weekend ?

ps wil je iets speciaal kopen, mail dan even dan hou ik het voor je apart, want geloof me, er wordt heel veel verkocht, uiteraard vanwege die 20% korting, ook op de hengelkokers !!

Raffie

woensdag 21 februari 2018

Open Deur dagen

Aankomende donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00

-- Robby Fish Open Deur Dagen -- met 20% korting op ons hele assortiment !

Mega Kortingen, aanbiedingen, acties en de geweldige korting !

Kom eens langs bij Robby Fish in Wommelgem, er is een hapje en een drankje én niet te vergeten zijn onze vrienden Linda en Raffie van Cordes Travel ook alle dagen aanwezig om advies te geven over visreizen, materialen en technieken. www.cordestravel.nl

Kom langs bij onze winkel in Wommelgem net iets voor Antwerpen, op maar 35 min rijden van Breda !

www.robbyfish.be

Robby Fish

donderdag 15 februari 2018

Creditcard

Hallo allemaal,

Vanaf nu kan er alleen met creditcard betaald worden bij Nappstraumen, Havoysund, Vesteralen, Risoysundet en A Rorbuer. Ideaal, geen gesleep meer met geld en bij terugkomst geen honderden euro's meer aan kronen en altijd de beste koers als je betaald met je creditcard.

Heb je geen creditcard, vraag hem even aan bij je bank, maar tegenwoordig heeft denk ik altijd wel 1 persoon vd groep een CC (creditcard).

Kortom brandstof, huurmaterialen, gekochte materialen, moeten allemaal met CC betaald worden bij de bovenstaande accommodaties.

Uiteraard staat deze informatie en hoe je moet betalen bij andere accommodaties in de informatie die je krijg bij je vouchers na je laatste betaling.

Raffie

dinsdag 13 februari 2018

Alle foto's Cordes Traveldag

Hier nog eens het verslag en alle 90 foto's vd Cordes Traveldag.

http://cordestravel.nl/cordes-traveldag-2018/

Cordes Travel visreizen

zaterdag 10 februari 2018

Vis meenemen

Hallo allemaal,

Nog even voor de duidelijkheid:

In Denemarken mag je 5 kabeljauwen per dag meenemen en de controles zijn op het water zeer streng.

In Noorwegen mag je nu 20kg visfilet meenemen pp per visreis, sommige huisjes met 1 boot en 1 huisjes soms maar 10kg.

Havferie is geregistreerd en daar mag je 20kg visfilet pp meenemen, om een voorbeeld te geven. Twijfel je, mail ons even.

Hier de nieuwe regels voor Noorwegen:

http://cordestravel.nl/regels-meenemen-vis-noorwegen/

Raffie

vrijdag 9 februari 2018

22-23-24-25 Robby Fish dagen

Yep 4 dagen lang Robby Fish Open Deur Dagen in Wommelgem (Antwerpen).

Mega kortingen en 20% op het gehele assortiment !

Uiteraard zijn Linda en ik ook weer alle 4 de dagen aanwezig voor de visreizen en advies over materialen.

http://www.robbyfish.be/nieuwsbrieven/

Raffie

donderdag 8 februari 2018

Nieuwe film Vesteralen

Prachtige film van onze accommodatie Vesteralen, let op de kracht die op de hengels komt te staan, ben jij hier klaar voor ?

Film:  https://youtu.be/5VcjmVpIk_A

Accommodatie:  http://cordestravel.nl/vesteralen-apartment-lofoten-noorwegen/

Raffie

woensdag 7 februari 2018

Help jij ons ?

Help jij ons ?


Cordes Travel streeft ernaar om zoveel mogelijk juiste informatie aan de gasten door te geven. Helaas wil dat niet altijd lukken daar een huiseigenaar nog wel eens vergeet ons te informeren over eventuele veranderingen.

Zijn er dingen die wij aan u door geven bv via de website, de vouchers, routebeschrijving, borg, tel.nrs of andere zaken, die NIET kloppen, stuur meteen een e-mail, sms of laat het ons weten, alleen met jullie hulp kunnen wij er voor zorgen dat we 99% juiste informatie kunnen verstrekken.

Normaal zou dat de taak zijn van een huiseigenaar als hij bv een nieuw nr heeft, een extra slaapkamer erbij of een nieuw fileerhuis heeft gebouwd, maar die spreken we ook niet elke week, is geen optie om in 15 landen honderden eigenaren maandelijks te bellen of er veranderingen zijn en zij vergeten het helaas aan ons door te geven, dus help ons dit seizoen !

Elke fout op de website, vouchers, informatie of wat dan ook moet gewoon kloppen, 100% haal je nooit, maar moet wel ons streven zijn.

Raffie, Cordes Travel

dinsdag 6 februari 2018

Artikel Total Fishing

Hai,

Een verslag vd Cordes Traveldag.

http://www.totalfishing.nl/laatste-nieuws/articles/cordes-traveldag-2018-een-megasucces

Raffie

zondag 4 februari 2018

Een MEGA succes !

— Cordes Traveldag 2018 —


Pffff wat een succes, een MEGA, MONSTER, succes, honderden bedankjes en deze ochtend 281 e-mails met nog meer bedankjes ! Maar jeeeeemig wat was deze dag weer een ENORM succes. Gisteren was dus de Cordes Traveldag 2018 een unieke dag voor vissers die hun visreis bij Cordes Travel visreizen boeken.

Voor wie nog steeds niet weet wat dit voor een dag is, kijk even op de website. Meer dan 870 bezoekers, waarvan 99.9% geboekt had, want heb je niet geboekt, ben je niet welkom, alleen op exclusieve uitnodiging. We maken nog een heel verslag met heel veel foto’s maar hier alvast een indruk van deze unieke dag !

Wil je dit ook eens meemaken en wil je de allerbeste service tijdens je visreis, boek dan je visreis bij Cordes Travel.

Er waren lezingen van Marco Hans Kraal, Erik Axner en Douglas Dahlberg, Martin Bamberg visgids Nappstraumen gaf advies aan de tafels en Gijs Nederlof maakte nog wat mooie foto's en Rick Stalenhoef, Evert Oostdam, Barry Turk, Robby Fish, Siu de Moor, kwamen ook nog even buurten. Lobbezoo zeeaas en Martijn Dekkers van Dutch Fishing Stuff waren er ook bij deze editie. Penn werd vertegenwoordigt door Leo Stoutjesdijk. Olga Bansberg was aanwezig met de halve winkel vanuit Oldemarkt, Hengeldiscount was de winkelier van deze editie.


Om 05:35 begonnen we met opbouwen met 30 man, sommige moesten meer dan 2u rijden om te helpen. Om 09:45 begon de dag dan officieel en stonden er meer dan 60 medewerkers/vrijwilligers klaar om de sportvissers te voorzien van raad, daad, tips, technieken, stekken en informatie ! Tijdens de lezingen kon er maar liefst 285 man plaats nemen en de zaal was bij elke lezing op een paar stoelen na vol.

Om 14:10 de loterij met als hoofdprijs een week vissen bij Nappstraumen Lofoten two 3400,- !
Bij deze dan ook een grote dank aan alle medewerkers, vrijwilligers en bezoekers want zonder hun natuurlijk geen Cordes Traveldag !

Samen met mijn lieve vrouw, collega, chef, vismaat, partner en rechterhand Linda Cordes hebben we het toch maar weer voor elkaar, xxx I love you xxx

Een verslag met nog meer foto's én film volgt .....

http://cordestravel.nl/cordes-traveldag/

Raffie

donderdag 18 januari 2018

Noorwegen en IJsland

Hallo allemaal,

Zo...... heel veel bloed, zweet en ..... nee geen tranen, zijn de IJsland en Noorwegen brochures PDF's klaar, een hele frisse brochure met nieuwe informatie en daarom dus ook leuk voor die vissers die al goed kunnen vissen in IJsland.

Wil jij deze informatie brochure ontvangen ?
Mail ons dan deze informatie:

- Welke brochure ? (IJsland of Noorwegen)
- Welke accommodatie gaat u naar toe ?
- Wie is de hoofdboeker
- Je e-mailadres.

Dus 4 antwoorden op deze vragen, sturen naar:  info@cordestravel.nl

Raffie, Cordes Travel

donderdag 18 januari 2018

Halibandit

Hallo allemaal,

Voor dat de Cordes Traveldag begint en de visgids over de Halibandit, zal ik even kort laten zien wat voor nieuw kunstaas dit is.

Wij hebben er al mee gevist en bij de 1e keer meteen een mooie heilbot, later een dikke kabeljauw. Een prachtig stuk kunstaas ontworpen door de visgidsen van oa Havoysund, Vesteralen, A Rorbuer en Nappstraumen. Hij is erg slank en kantelt in het water heen en weer.

Als het goed is zou Robby Fish ze in zijn programma nemen, maar op dit moment is ie nog nergens te koop, helaas.

Bekijk dit filmpje eens:  https://youtu.be/UthoajPVRV8

Hij is er in 26cm lengte en weegt 360gr, er is maar 1 maat in 6 kleuren ! Tijdens de Zweedse en Noorse heilbot-wedstrijden werden 2 winnende heilbotten gevangen met deze Halibandit. Ulf, Sebastiaan, Douglas vissen ook met dit mooie kunstaas !

Raffie

zaterdag 13 januari 2018

Nieuw IJsland PDF

Hallo allemaal,

We hebben een nieuwe (aangepast) IJsland brochure, in PDF vorm.

Ga je naar IJsland en wil je deze PDF ontvangen, mail ons even en meld de naam vd hoofdboeker.

info@cordestravel.nl

Raffie

vrijdag 12 januari 2018

Cordes Traveldag

Hallo Cordes Traveldag bezoekers,

Inmiddels al meer dan 850 aanmeldingen voor het grootste zoutwater-evenement van NL en België, de Cordes Traveldag is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement voor vissers die op visreis gaan.

Deze unieke dag waar je heel veel kunt leren, kunt zien, voelen en boordevol informatie is een unieke mogelijkheid om meer te leren over het vissen in oa Noorwegen, IJsland, Zweden of Denemarken. Op deze dag zijn er maar liefst 60 vrijwilligers/medewerkers/experts aanwezig die alle vissers helpen met tips, stekken en technieken. Dan zijn er lezingen over het vissen in noord Noorwegen op oa grote koolvis, dikke kabeljauw en natuurlijk heilbot, Marco Kraal bekend van Vis TV geeft een lezing over het vissen in IJsland. Dit jaar heeft de lezingzaal maar liefst 200 stoelen, 4x zoveel als de voorgaande jaren en de zaal in 2x zo groot als vorig jaar voor de groepen en de winkelier is ook een heel stuk groter geworden en bijna dubbel zoveel ruimte.
 
Uit Zweden komen de beste visgidsen van Noorwegen, maar liefst 4 top-visgidsen van het Nordic Sea Angling Team komen speciaal vanuit Zweden naar de Cordes Traveldag om alle groepen die naar A Rorbuer, Nappstraumen, Risoysundet, Vesteralen en Havoysund gaan te informeren over materialen, stekken en technieken.
 
Verder hebben we Hengeldiscount uit Oldemarkt uitgenodigd om op deze dag de materialen te verkopen, zij komen met een enorm groot deel vd winkel naar de Cordes Traveldag en hebben daar bijna alles bij voor het vissen in Noorwegen, IJsland, Zweden en Denemarken en tegen hele scherpe prijzen.
 
Op deze dag krijgt elke groep ook een gelamineerde A3 kleuren-zeekaart met stekken, de kofferlabels als men gaat vliegen en men krijgt het gratis Sportvis-pakket twv 150,- omdat zij hun visreis bij Cordes Travel visreizen hebben geboekt.
 
En zo’n dag moet je met een knaller afsluiten natuurlijk, dus een loterij met meer dan 10.000 euro aan prijzen met als hoofdprijs een visreis naar Nappstraumen twv 3400,- euro !!
 
Kortom een waanzinnige dag die niet alleen je visreis een enorme boost zal geven, je kunt ook nog eens kennis maken met meer dan 800 andere sportvissers die ook naar oa Noorwegen, IJsland, Denemarken, Canada en Zweden gaan.
 
Tja en deze dag is dus één vd redenen dat men de visreis bij Cordes Travel boekt, want niemand geeft zoveel service als Cordes Travel.
 
https://vimeo.com/204785460 
 

Cordes Travel visreizen

dinsdag 9 januari 2018

Vissen bij A Rorbuer Lofoten

Een film gemaakt door een groep uit Denemarken !
A Rorbuer wellicht de aller allerbeste visstek van Noorwegen, volgens de insiders wel !

https://youtu.be/hOT0ioZK50s

http://cordestravel.nl/a-rorbuer-lofoten-noorwegen/

Cordes Travel visreizen

maandag 8 januari 2018

Help

Help......

We hebben mensen te kort voor de Cordes Traveldag !!
Vanwege het enorme succes van deze dag kunnen we nog wel wat vissers gebruiken !

- Heb jij een hart voor Cordes Travel ?
- Ben je al vaker via Cordes op visreis geweest ?
- Ben jij al vaker bij een bepaalde accommodatie geweest ?
- Kun jij rond 09:00 liefst eerder op de Cordes Traveldag aanwezig zijn ?

Wil jij vissers vertellen over jou ervaringen, vindt je het leuk om andere vissers op weg te helpen die naar die accommodatie gaan waar je zelf al vaker bent geweest ?

Mail ons dan snel, we zoeken nog vissers die kennis hebben van zaken, goed kunnen vissen en leuk kunnen vertellen. Als je al vaker op de Cordes Traveldag bent geweest, weet je wat de taak is van een tafelheer.

We zoeken nog tafelheren voor:

- Nappstraumen
- Havoysund
- Sjostuer
- IJsland

Mail ons per direct:  info@cordestravel.nl

Raffie

dinsdag 2 januari 2018

Filmpje IJsland

Hallo allemaal,

Hier een leuk filmpje met prachtige vangsten uit IJsland, Antoon en zijn vismaten vingen hier bij Bolungarvik grote dikke kabeljauwen.

https://youtu.be/VIW6Ytx2erI

Ook naar IJsland ?
We hebben nog 1 huisje vrij tijdens het Festival en hier en daar nog wat losse datums in het jaar.

Bedankt voor de leuke film Antoon !

Raffie