De markt

De markt van Zeevisland.com

Als u iets wil meedelen, vragen of verkopen aan mede-vissers, of u wil een ervaring delen, dan kan u dat op deze oproepjes-pagina doen.

Om een oproep te plaatsen kan je simpelweg op de onderstaande knop klikken. Dan opent er een nieuw venster waar je het formulier kan invullen en dus jouw oproep kan plaatsen op deze pagina.


Vóór u uw bericht gaat plaatsen moet u op de hoogte zijn van de huisregels, lees deze dus goed door voordat u uw bericht plaatst.

Stukje loodvrij.

martijn hoogkamer (martijn_hhogkamer@live) schreef:2018-08-14 13:30

Laatste geluid over lood vrij is, dat dit wel tot 2027 kan duren. Het gaat dus niet zo vlot als dit lijkt te kunnen. Zelf aan de slag dus voor als je het zelf al wilt. Ik zie wel al veel beton werk voor het kant vissen. Daar zit dus al schot in. Alleen voor de afstand word dit nog lastig. Ze zijn wel te krijgen , maar kosten 4,5 euro per stuk. Ook met anker. En als je met china kunt onder handelen kosten deze in de fabriek 0,50cent. Als je van zaken weet, dan kun je ook de toekomst prijs bereken. Dat word dus geen 4euro lijkt mij zo. Maar, ja als je zelf nooit koopt dan word het natuurlijk duur. Zelf koop ik ze altijd. Verlies zal niet al te veel worden voor mij. Voorlopig staat de klok op. Gr martijn 2027.

DSC01245_ef31e.JPG

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Grote vis boot

H de Vries (heinmarijke@gmail.com) schreef:2018-08-08 21:27

Ik ben op zoek naar een zeewaardige visboot
van ongeveer 7 tot 10 meter
Denk aan Michell Orka 700. Aquastar Hardy
Offshore 105 / 25 Aquafish
Diesel en genoeg pk,s
Mvg. Hein de Vries

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

steekzagers

marco (baob@hetnet.nl) schreef:2018-08-02 22:13

kan in westkapelle niet aan steekzagers komen, wie weet dichts bijzijnde hengelsportzaak die wel echte steekzagers hebben

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Bootvissen tong

Stefan Groenheide (Stefangroenheide@gmail.com) schreef:2018-07-15 21:03

Zou graag zaterdagavond 21 juli of 11 of 18 of 25 augustus met 2 personen gaan bootvissen op tong. Wie heeft een goede tip? Ben woonachtig omgeving Rotterdam, maar vertrek van Zeeland uiteraard prima.

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Zodiac Oosterschelde

Wa Boone (William_bne@hotmail.com) schreef:2018-07-11 13:53

Ik heb sinds 2 jaar een bootje waar ik regelmatig mee ga vissen of voor het plezier een rondje mee ging varen. Deze werd altijd in en uit het water gehaald als er mee gevaren werd.

Omdat ik dit voorjaar korte tijd zonder auto met trekhaak zat heb ik toen het besluit gemaakt het bootje aan een anker te leggen, en het dus te laten liggen op het slik bij Roelshoek te Krabbendijke. Elke keer als er gevaren werd was het enkel de motor eraan hangen en varen maar.

4 weken terug (15 juni) ontdekten we op een ochtend dat het bootje verdwenen was. Tot op heden heb ik er niets meer van terug gezien.

Navraag bij gemeente of politie heeft nog geen resultaat opgeleverd, daarom wil ik het nog eens via deze website vragen.

Het gaan om een witte Suzumar met harde polyester bodem, +/- 3 meter lang, roeispanen gemonteerd op de zijkanten. Het merk staat er met rood opschrift op.

Mocht er iemand iets van hebben gezien, mail of bel mij aub? Ik geef een vergoeding aan degene die ervoor zorgt dat mijn boot teruggevonden word.

Tel 06-51423053

Met vriendelijke groet

WA Boone

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Makreel boot-vangstberichten

Bert Salens (bertsalens@hotmail.com) schreef:2018-07-06 09:16

Ik zou eens graag op makreel gaan vissen op de boot maar blijkbaar wordt dit niet meer gedaan als ik de boot-vangstberichten zo bekijk??? Het weer is er denk ik toch uitstekend voor?

Mvg,

Bert

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Visnetten staand want op camera zetten svp.

M. Oud (m.oud@hotmail.com) schreef:2018-07-05 09:40

Mocht een collega sportvisser, met een boot en een onderwatercamera dit lezen, en ben je het ook zat dat wij sportvissers van alles verboden wordt, maar beroepsvissers schijnheilig (lees:niet) aangepakt worden? Film dan aub de netten rondom de pieren van IJmuiden. Ze moeten ongeveer 150 meter van de kant liggen en plaats het hier of op youtube. Dan kunnen we zien of inderdaad alle vis door de netten gepakt worden. En wie weet, wordt de politiek ook wakker geschud. T is triest. Al weken struinen sportvissers tevergeefs de pieren af, met nauwelijks resultaat. T is niet leuk meer. Voor velen de enige hobby nog, naar de knoppen.

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Zeebaars bag limit nul, hele jaar 2018 ?

Piet (pvdbie@ziggo.nl) schreef:2018-07-05 07:27

Vorig jaar, toen de vernieuwde strengere bag limit ingevoerd werd, was er sprake van dat dit gaandeweg het jaar mogelijk weer aangepast zou worden.
Is dit nog een lopend iets bij de EU, of blijft de bag limit gewoon nul?

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Raad van State verklaart bezwaren Sportvisserij inzake staand wan

M. Oud (m.oud@hotmail.com) schreef:2018-06-25 13:03

De Raad van State heeft de bezwaren die Sportvisserij Zuidwest Nederland uitte tegen de twee door de Minister van LNV uitgegeven vergunningen om met staand want te vissen afgewezen.

Sportvisserij Zuidwest Nederland had deze zaak aangespannen, omdat er de afgelopen jaren veel klachten van sportvissers kwamen over staand want in de Rotterdamse zeehavens waardoor sportvissers vaak letterlijk en figuurlijk achter het net visten.

Nadat de voorzieningenrechter in Breda vorig jaar het verzoek om een voorlopige voorziening en het beroep van Sportvisserij Zuidwest Nederland had afgewezen, zag laatstgenoemde zich genoodzaakt zich tot de Raad van State te wenden. De rechtbank had namelijk ter motivering een beroep gedaan op een rapport dat gebaseerd was op de visstand op zoetwater. Daarnaast was een aantal argumenten niet behandeld en werd de overlast voor sportvissers onderschat zo vond de sportvisserij. Ook stelde de rechtbank zich op het standpunt dat er geen beschermde vissoorten gevangen zouden worden door de staand want vissers.

Wel overlast
De Raad van State oordeelde weliswaar dat de rechtbank niet op alle argumenten in is gegaan en dat er wel degelijk enige overlast te verwachten valt voor sportvissers. Zij achtte dit desalniettemin niet voldoende om tot vernietiging van de uitspraak van de rechtbank over te gaan.

Voor de sportvisserij is dit een teleurstellende uitspraak. Niet alleen heeft het erg lang geduurd voordat er uitspraak werd gedaan (8 maanden waar 6 weken de norm is), maar ook is de Raad van State op een aantal aangevoerde argumenten niet ingegaan. Zo heeft de hoogste bestuursrechter alleen aandacht besteed aan de mogelijke vangst van houting door de beroepsvissers, terwijl juist de bescherming van fint, zalm en zeeforel een belangrijk argument was van de sportvisserij.

De uitspraak betekent dat er gevist mag blijven worden op basis van de bestreden vergunningen. Een hogere rechtsgang is niet mogelijk. Gezien de aangescherpte Europese zeebaarsmaatregelen verwachten wij minder overlast, omdat de staand want vissers jaarlijks 1200 kilo zeebaars aan onvermijdelijke bijvangst aan boord mogen hebben of aanlanden. Tevens is er een gesloten tijd in februari en maart ingesteld.

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Vismaat

Goossens michiel (Cheryl_claes@live.be) schreef:2018-06-24 14:30

Zijn hier mensen die me aub eens willen meenemen om te gaan vissen zelf heb ikngeen wagen heb werkelijk alles al geprobeerd om iemad te vinden en moet zeggen heel veel mensen denken aan hunzelf ik zoek iemand die weekelijls kan en betrouwbaar is als er iemand is hoor ik het graag want ben echt ten einde raad ik vis heel graag oo strand ben van regio kemzeke mvg michiel

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Netten rondom pieren ijmuiden

M. Oud (m.oud@hotmail.com) schreef:2018-06-21 14:40

Waarom wordt er de laatste 2 weken nauwelijks vis gevangen? Dit komt omdat er weer kilometers netten zijn gelegd rondom de pieren. Zeebaars bedreigd? Voorzorgmaatregelen? Ammehoela. Dit is toch zo krom en scheef als wat? Tonnen zeebaars gul etc gaan eraan in die netten. Ik ga niet schelden...

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Aanschaf hengel

Stéphan Mommers (stephan.mommers@gmail.com) schreef:2018-06-14 16:15

Beste allemaal!

Op korte termijn ben ik van plan een nieuwe hengel aan te schaffen om zowel op zeebaars als ook makreel te vissen vanaf de kant. In zowel Nederland als ook aan de zuid-westkust van Frankrijk.

Ik ben op dit moment in bezit van verschillende soorten kunstaas, met name lepels en verenpaternosters. Gewicht van het kunstaas is tussen de 10gram en 30 gram.

Welke enigszins betaalbare hengel met welk werpgewicht raden jullie mij aan?
Een degelijke molen van 5000 klasse heb ik al. Wil graag met nylonlijn gaan vissen, welke dikte lijn adviseren jullie mij om ook de wat grotere baarzen aan de kant te krijgen? Zou 25/00 genoeg zijn?

Hoop graag informatie van jullie te krijgen! Alvast bedankt!


Vriendelijke groet,

Stéphan

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Info tje graag

Willy (willybotte1@telenet.be) schreef:2018-06-06 18:18

Kan er mij iemand zeggen of je s nachts kan en mag vissen op het strand van Vlissingen op de boulevard ? 2 uurtjes voor laag en dan naar hoog ?

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Wordt er iets gevangen ?

Mike, Team Zeevisland (info@zeevisland.com) schreef:2018-06-02 08:18

Beste allemaal,

We plaatsen geen vragen meer van vissers of er iets gevangen wordt daar of daar.

1e reden is dat als er iets gevangen zou zijn, mag men dit plaatsen bij de vangstberichten. Wil met dit niet delen, dan doet men dit ook niet hier.

2e reden, mocht men wel antwoord willen geven op die vraag of er op plaats X iets gevangen wordt, dan kan hij dit beter delen bij de vangstberichten.

Dus we plaatsen geen oproepen om vangsten meer, die kun je vinden bij de vangstberichten. Zie je daar niets over de stek waar je heen zou willen, dan wil niemand deze berichten delen.

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Vraagje

Willy (willybotte1@telenet.be) schreef:2018-05-31 13:01

Hallo best visvrienden
Kan mij iemand vertellen hoe het zit met het haring vissen op het Grevelingen meer.
Ik kom van tamelijk ver vandaar mijn vraag dat ik geen 200 km voor niets doe ?

Groeten en bedankt
Willy

Reageer hier op dit bericht bekijk 4 reactie(s)

Zeehond of supergrote vis 2

M. Oud (m.oud@hotmail.com) schreef:2018-05-31 12:49

Op dezelfde plek aan de haven van IJmuiden, nu met dikkere Berkley Whiplash lijn 0.15mm / 18,9kg. Dobber verdween onder water en net als vorige week weer een flinke run, wel ietsjes minder heftig dan vorige week. Na ongeveer 2 minuten te hebben gevochten, binnengehaald. En de Whiplash deed het heel goed tov de PowerPro die te makkelijk brak. Het was een dikke zeebaars van 55 cm. Hoe komt het toch dat ze zo sterk zijn in deze periode? Normaal zijn ze nu niet zo sterk, pas in september ongeveer. Die van vorige week moest wel een zeebaars zijn dan. Geen zeehond. Een van minimaal 60. Misschien 70. (.....80???)

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Nieuwe hengel + molen

Gios Bert (bert.gios@telenet.be) schreef:2018-05-21 19:42

Wat is voor de moment een goede hangel en molen.
Ik ga 1x per maand op de oosterschelde voor anker vissen.
En mijn huidige stokken en molens zijn einde levenstermijn.
En wat voor budget moet ik in gedachten houden?
Ik dacht zelf aan 200€ - 250€ voor een set.

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Nieuwe hengel + molen

Gios Bert (bert.gios@telenet.be) schreef:2018-05-21 19:42

Wat is voor de moment een goede hangel en molen.
Ik ga 1x per maand op de oosterschelde voor anker vissen.
En mijn huidige stokken en molens zijn einde levenstermijn.
En wat voor budget moet ik in gedachten houden?
Ik dacht zelf aan 200€ - 250€ voor een set.

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Zeehond of supergrote vis

M. Oud (m.oud@hotmail.com) schreef:2018-05-19 14:51

Mensen wat mij gister overkwam, nooit eerder meegemaakt. Heb vaker grote gul 60+ zeebaars 70+ gevangen. Ik heb mn slip altijd niet te strak staan. Maar gisteravond op mijn dobber kreeg ik beet en de eerste tikjes leken inderdaad op zeebaars, snelle boze tikjes maar toen ging ie me er toch vandoor tjonge jonge mn slip: BZZZZZZZZZZZZZZZZZZ en het ging maar door ik voelde me net de gasten van wicked tuna. Hij ging zo een 15 seconden door en stopte toen begon ik te draaien. Misschien 3 a 5 seconden gedraaid en ging ie weer BZZZZZZZZZ en toen weer niets en pats boem lijn kapot. Power Pro 8kg. Voortaan alleen nog de Whiplash gebruiken. Heb vaak lijnbreuk gehad met power pro. Maar wat zou dit geweest kunnen zijn. Kan het een zeehond zijn? Flinke zeebaars/forel/harder? ??? Ik heb vorig jaar een flinke 67cm zeebaars binnengehaald maar die stelde niks voor bij die van gister. Jeetje. Ik was stomverbaasd. Een haai ofzo??? Maar kan het dat het zeehond was?>?

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Vastzittende hengel

E De Rooij (ederooij@kpnplanet.nl) schreef:2018-05-15 20:56

Wie heeft er de gouden tip?
Gisteren gevist met mn uglystick maar nu krijg ik met geen mogelijkheid de 2 delen meer uit elkaar. WD40 geprobeerd, ook met fijn schhurpapiertje opgeschuurd . Maar hij zit muurvast. Wie heeft voor mij de oplossing?
Met vriendelijke groet
E. de Rooij.

Reageer hier op dit bericht bekijk 18 reactie(s)

Colijnsplaat

Jes (Gebstar19@hotmail.com) schreef:2018-05-15 11:37

Beste vissers,

Zou iemand mij wat kunnen vertellen waar ik het beste kan vissen bij colijnsplaat of de buurt van colijnsplaat?
Alvast bedankt voor jullie reactie!

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

proef

janmachielse (janmachielse59@hotmail.com) schreef:2018-05-14 22:25

zoals je weet ik heb alles gedaan wat er stond om een verslag te versturen maar er word alleen niet op gereageerd elke keer foutmelding naam .
en elke keer staat er buitenland mijn verslag daar word ik ziek van graag antwoord hier over .ik doet alles goed maar het duur te lang gr jan.

Reageer hier op dit bericht bekijk 5 reactie(s)

Navraag visvangst.

Willy (willybotte1@telenet.be) schreef:2018-05-14 13:37

Beste sportvissers
Kan mij iemand vertellen of er reeds tong gevangen wordt op de Belgische of Nederlandse kust ?
Groeten Willy

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Geep / tong stekken

Jan (jaflorack88@gmail.com) schreef:2018-05-12 18:38

Hoi
Ik Zoek mooie geep / tong plekken en ik zou graag wat adressen hier van willen heb alvast bedank gr jan

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Meer informatie gevraagd

Michel (1m2a3gtjs@gnail.com) schreef:2018-05-08 15:28

Ik zou graag meer informatie willen over de volgende 3 hieronder omschreven strandhengels.wie heeft deze hengels en of ooit aangeschaft en er mee gevist.wie kan mij vertellen hoe deze hengels zijn.en of zijn ze indd de moeite waard om aan te schaffen of niet.

Mvg Michel
-----------------------------------------------------------------------

Henk Koster Hengelsport

Strandhengel 1

Mitchell Avocet Powerback Allround
Lengte 3.90 meter
Werpgewicht 50 tot 100 gram
----------------------------------------------------------
Strandhengel 2

Daiwa Sensor Surf
Lengte 4.50 meter
Werpgewicht 100 tot 250 gram.
------------------------------------------------------------
Raven Hengelsport

Strandhengel 3

X2 HELL FIRE SURF
Lengte 4.50M
Werpgewicht 100-225 Gram

X2_Hell_Fire_Surf___4.50m___100-225g_cdbbf.jpgmitchell-avocet-powerback-allround_6fb17.jpgdaiwa-sensor-surf_ae022.jpg

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Hengelset van ravenhengelsport

Michel (1m2a3gtjs@gnail.com) schreef:2018-05-08 08:15

Wie kan mij iets vertellen over deze set.wie heeft ervaring met deze 2 hengels en molens.

Is het iets of is het bagger aan de ene kant zou ik deze set willen aanschaffen en aan de andere kant ook weer niet.

FISH-XPRO BEACH PRO DELUXE | 2-ROD | STRANDSET.

Zijn er mensen die deze set toevallig hebben aangeschaft en ermee gevist hebben en mij kunnen vertellen hoe de hengel met molen is en of wel of niet bevalt.is deze set de moeite waard of niet.

Mvg michel

FISH-XPRO_Beach_Pro_DeLuxe___2-Rod___Strandset_e8a

Reageer hier op dit bericht bekijk 1 reactie(s)

Zipplex federation te koop

Kwok wah (kwok_wah@telenet.be) schreef:2018-05-07 19:09

Zipplex federation te koop voor iemand die de pendelumworp beheerst. Weinig gebruikt. Nieuwwaarde 400€+. Doe een goed bod en hij is van jou.

27A0709F-0BB3-46FC-9257-B1B339D53A78_dc817.jpegDC4C90E3-E5AD-49B7-929A-AE37E58E963C_5c725.jpeg

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

BSC Castingdag

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2018-05-05 21:08

12-13mei. De inschrijving is al vol. Maar de moeite waard om te kijken naar Japan. BSC castingdag. Japan Singapore duitsland franfrijk denemarken belgie nederland.

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

zeebaars stekken

Dirk Pauwels (dirkzwpauwels@gmail.com) schreef:2018-05-05 11:46

zijn er rond de kuststreek in walcheren nog zeebaars stekken te vinden?
neeltje jans niet meegerekend

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

haring

dirk ollivier (dirk.ollivier@skynet.be) schreef:2018-05-02 18:08

waar kan men op haring vissen?zonder vispas ........

Reageer hier op dit bericht bekijk 10 reactie(s)

nieuwe haven Cadzand

David Martens (dav1666@hotmail.com) schreef:2018-05-01 23:43

Beste

Ik ben een paar jaar niet van aan het strand gaan vissen. vroeger ging ik vaak aan Cadzand, yachthaven vissen. Nu heeft men daar een nieuwe haven gebouwd. Mag men van op die nieuwe havenmuren vissen? Het lijkt mij een goeie stek aangezien ze behoorlijk ver het water in gaan, een pak verder dan de oude golfbrekers daarrond. Maar ik vind nergens of men vanop die haven muren mag staan vissen dus. Weet er iemand dat?
alvast bedankt
David

Reageer hier op dit bericht bekijk 4 reactie(s)

haring

Frans (broes1292@hotmail.com) schreef:2018-04-29 22:30

Helaas gaan er vangst berichten door mijn vraag heen vandaar nogmaals de vraag ..........

hoe maak je haring schoon en wat daarna en hoe bakken of in het zuur.

graag een omschrijving.

Grt Frans.

Reageer hier op dit bericht bekijk 10 reactie(s)

Pillen tegen zeeziekte

Koster (K.koster1974@gmail.com) schreef:2018-04-28 09:45

De vraag is hier al vaker gesteld, maar weten jullie welke pillen goed werken tegen zeeziekte. Zelfs de pleisters met Scopoderm werken bij mij niet goed. Hoor graag!

Alvast bedankt,
Konrad Koster

Reageer hier op dit bericht bekijk 5 reactie(s)

haring

Frans (broes1292@hotmail.com) schreef:2018-04-26 22:45

Hoe maak je haring schoon en wat daarna inmaken of bakken ?

Hoor het graag.

Grt.

Reageer hier op dit bericht bekijk 10 reactie(s)

haring

Fred (freddyvlaeminck@live.be) schreef:2018-04-26 20:47

Beste visvrienden,graag zou ik weten wat de voorwaarden zijn om haring te vangen. Hiermee bedoel ik kan men overal haring vangen of kan dit enkel aan spuisluizen zoals bv. brouwersdam.Kan het ook waar bv. een gemaal van polderwater in de zeg maar Oosterschelde spuit.Zou graag een plaatsje vinden waar ik niet met 10 man op 1 meter moet staan dat zegt mij niets dat geduw om een harinkje te vangen.Sportieve grtjs.

Reageer hier op dit bericht bekijk 10 reactie(s)

Wedstrijdje 'Eerste geep van het seizoen aan de lijn?'

alfons (alfons.schepers@skynet.be) schreef:2018-04-26 20:41

Zou het niet leuk zijn om, analoog aan het eerste gevonden kievitsei, de eerste geep aan de lijn hier een plaatsje te geven? (Met wat vangstgegevens en een foto als het even kan..)

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

haring

Frans (broes1292@hotmail.com) schreef:2018-04-26 17:53

Wat doe je met de haring en hoe maak je hem schoon.

Hoor het graag.

Grt.

Reageer hier op dit bericht bekijk 10 reactie(s)

verspilling

driesen jean pierre (jpdriesen@live.be) schreef:2018-04-26 09:47

Door de EU maatregel op het zeebaars bestand worden dagelijks tonnen zeebaars
terug overboord gegooid.Bekijk het op youtube
https://www.youtube.com/watch?v=VTBObPhFBhs.
Wij worden bestraft als we er eentje zouden meenemen !!!

Reageer hier op dit bericht bekijk 5 reactie(s)

Mee naar Noorwegen

Jaap (dekosters12@hotmail.com) schreef:2018-04-25 12:41

Hallo allemaal,

Ik ben maar alleen en wil graag eens naar Noorwegen om te gaan vissen. Wie zoekt er een sportieve aardige reisgenoot die met je/jullie mee kan naar Noorwegen ? Ik ben 54 jaar en kan in nederland goed vissen. Heb altijd bij de marine gezeten, dus wordt niet zeeziek.

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Informatie vraagje

Willy (Willybotte1@telenet.be) schreef:2018-04-23 08:07

Hallo vis vrienden
Kan mij iemand vertellen of er al wat haring te vissen is op de Brouwersdam. En waar er nu al tong te vangen is of is dit nog te vroeg?

Groeten willy

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Vis maten

Eddy (Eddycolling1965@outlook.com) schreef:2018-04-22 19:38

Beste colega vissers,
In elk boekje staat de maat van tongchar.
Nu wie kan mij met zekerheid zeggen hoe klein of groot een char moet zijn voor nl en voor be ??

Reageer hier op dit bericht bekijk 6 reactie(s)

Geep op de kust

Herman Marissen (marissen@planet.nl) schreef:2018-04-16 18:29

Beste zeevissers,

Kan iemand me een berichtje sturen als de geep er weer is? Anders is het zo\'n eind voor niets vanuit Venlo.

Bij voorbaat dank!
Herman

Reageer hier op dit bericht bekijk 4 reactie(s)

Geepvissen

Stéphan Mommers (stephan.mommers@gmail.com) schreef:2018-04-13 19:51

Beste zeevissers!

Als de geep weer onder de kant komt wil ik graag deze vis gaan bevissen. Nou ken ik enkel bekende stekken op Walcheren, (zeedijk bij Ritthem en de zeedijk bij Westkapelle). Nou weet ik dat je aan de zeedijk bij Westkapelle met name rond laag water het best kunt vissen, geldt dat ook voor de dijk bij Ritthem, of kun je aldaar beter rond hoog water gaan vissen? Zijn er ook nog andere leuke stekken te vinden op of rond Walcheren om op geep te gaan vissen??

Alvast bedankt voor de info.

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Verkoop 5 boothengels ARCA Cybersea Uptide 285

Colombien Georges (Georges.colombien@telenet.be) schreef:2018-04-12 11:09

Hallo visvrienden,

Ik heb 5 boothengels te koop ARCA Cybersea Uptide 285.
Om gezondheidsredenen mogen deze weg . Deze zijn stuk voor stuk in perfecte staat . Interesse ?? Prijs kunnen we misschien overeenkomen.

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Gezocht

Ed (evdvegt@caiway.nl) schreef:2018-03-29 20:49

Hallo medezeevissers,

Ik ben op zoek naar 1 of 2 zeehengels van SONIC type GRAVITY HT 15.4.
Is er iemand die deze wil verkopen of weet waar deze nog te koop is.

Groet,
Ed

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

zeebaars bij de sluis ijmuiden (!)

M. Oud (m.oud@hotmail.com) schreef:2018-03-29 12:35

Geloof me er is nu GEEN lees GEEN zeebaars te vangen bij de sluizen. het zeewater is nog geen eens 5 graden! Wie goed doet, goed ontmoet. Wie kwaad doet, kwaad ontmoet. Hou aub op met die fantasieverhalen! Niet leuk dit! En heb het vermoeden dat je A.... bent. Mensen gaan er heen en vangen niks en gaan teleurgesteld naar huis. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

zierikzee

Rudy (zeebaars@live.be) schreef:2018-03-28 17:11

wordt er al bot gevangen op de platen rondom zeelandbrug,is voor mij 170 KM trip
mvg

Reageer hier op dit bericht bekijk 2 reactie(s)

Voor de Zuidpier ijmuiden

martijn hoogkamer (martijn_hoogkamer@live.nl) schreef:2018-03-26 19:19

Er gaat nog steeds veel lood weg. Hier kijk, ik noem het maar het emmer trucje. Kan ook met dik beton staal. Dat is emmers ook ruw. Klapper voor de Zuidpier IJMUIDEN. Lekker goedkoop e voila. Gr Martijn.

DSC01148_351e6.JPG

Reageer hier op dit bericht bekijk 3 reactie(s)

Te koop Fenwick Seahawk Offshore boothengel 7ft (216cm) klasse 3

Jan Willemse (janwillemse@quicknet.nl) schreef:2018-03-21 12:28

Te koop Fenwick Seahawk Offshore boothengel 7ft (216cm) 3/4 -4 oz met trekkracht 15 - 40lb. Deze hengel is gebruikt, maar is in goede staat.

De vraagprijs is 75 euro. Je kunt me bellen op 0616947203.

Fenwick Seahawk 1_97196.JPGFenwick Seahawk 2_51ea8.JPG

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)

Te koop aangeboden Fenwick Offshore boothengel 6.6ft (198cm) klas

Jan Willemse (janwillemse@quicknet.nl) schreef:2018-03-21 12:24

Te koop aangeboden zo goed als nieuwe Fenwick Offshore boothengel 12 - 20 lb met een lengte van 6,6ft (198cm). De hengel is nagenoeg niet gebruikt en ziet er uit als nieuw.

De vraagprijs is 75 euro. Je kunt me bellen op 0616947203.

Fenwick Offshore 1_54832.JPGFenwick Offshore 2_0e65d.JPG

Reageer hier op dit bericht bekijk 0 reactie(s)