Met camper gaan vissen | Reacties

Met camper gaan vissen

Davy (Tobigfoot@msn.com) schreef:2019-02-05 09:11

Hey ik heb net een camper gekocht en ga er volgend weekend mee vissen in Westkapelle omdat hè hier vlak naast de camper kunt vissen en het vrouwtje dus ook mee kan. Weet er hier iemand nog plaatsen in België en Nederland waar je naast de camper kunt vissen ? Alvast bedankt voor de reactie. Groetjes

Reageer hier op dit bericht

Reactie van: foppe

foppe (frostbite@live.nl) schreef:2019-02-17 08:01

Bij de sluizen op kornwerderzand (Friesland) kun je de camper zo\'n beetje aan de Waddenzee zetten. Misschien ook halverwege de afsluitdijk bij breezanddijk. Vangst zal vooral bot, schar, puitaal, paling zijn. Het staat er zomers wel vaak vol.
Groeten,

Reactie van: Frans

Frans (broes1292@hotmail.com) schreef:2019-02-10 22:05

op het noord zee kanaal naast de pont in IJmuiden.

grt.

Reactie van: eric

eric (eric.herremans@gmail.com) schreef:2019-02-09 18:09

Beste,sta al jaren bij een fruit boer in Kattendijke,als je het dorp passeert(ook de kerk)ga je rechts naar boven,dan zie je pal op het water,of zandbank als het laagwater is,waar je ook pieren kunt spitten.Rij ongeveer een 500m richting wemeldinge,daar onder de dijk is een plateau gevestigt,kun je perfect staan mt de camper.Ik ga daar met regelmaat eens kijken naar de vissers,de beste periode is april,2uur vr hoog en een 3tal uren na afloop.de vis begint los te komen,en de krabben zijn nog niet zo actief,een paar weken later is het veel minder kwa vangsten en heb je veel aas nodig.Ge gaat er zeker geen emmers vis vangen,maar om er rustig te zitten met de familie is da perfect.Zorg dat ge een vergunning hebt voor het aas te spitten,ge kunt er oesters,krekels,kokkels rapen,met zicht in de verte op de zeeland brug,ik zou zeggen proberen waard,succes!

grt eric