Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

===========================================================

Sudavik IJsland
24 tm 31 Mei 2011

===========================================================

Beste Raffie en Linda,

Hier is dan ons verslag van onze trip naar ijsland.

Ondanks het slechte weer (veel wind) hebben we ons toch geamuseerd in Ijsland. We zijn vertrokken net na de vulkaan uitbarsting met als gevolg dat  onze binnenlandse vlucht geschrapt werd en we genoodzaakt werden met de bus verder naar onze bestemming te reizen, de busreis nam 8 uur in beslag wat een kleine tegenvaller was.

Op onze eerste dag was het zalig weer er was nauwelijks wind waardoor we direct op volle zee konden gaan vissen (nummer 6 op de kaart). Het was natuurlijk een goede visdag met een 10tal kabeljauwen boven de 10kg, de grootste was er een van 15kg. Een andere groep had een heilbot van 46kg en 1.61m gevangen.

De tweede dag was het aanvankelijk nog zeer goed weer en zijn we terug op volle zee gaan vissen en alweer kwamen er enkele mooie exemplaren aan de oppervlakte met als uitschieters 16kg,18kg en de grootste was 21kg en lengte van 1.30m,maar toen begon de wind aan te wakkeren en waren we genoodzaakt binnen te varen.

Dag 3 zijn we nog uit gevaren om in het fjord (nummer 3 op de kaart) te gaan vissen omdat er teveel wind stond om op volle zee te geraken, hier vingen we vissen tussen 2kg en 8kg.

De rest van onze vakantie hebben we ons moeten amuseren zonder te gaan vissen want er was veel te veel wind dit was natuurlijk niet zo leuk als je weet dat de grote vissen zitten te wachten om gevangen te worden,maarja weer kan je niet bestellen. 

Bedankt voor de goede organisatie en misschien tot volgend jaar.

Groetjes van Kurt

Meer informatie over het vissen in IJsland klik hier >>>

 
 
 
 
Filmpjes over IJsland >>klik hier<<
 
Meer informatie over het Penn IJsland Festival >>klik hier<<

==========================================================

Wilt u zelf op visvakantie naar IJsland ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

    �  copyright 2011   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer