vissen in IJsland Westfjord, sudavik, talknafjordur, Bolungarvik, kabeljauw

Vissen in IJsland op grote kabeljauw
www.cordestravel.nl

===========================================================

Sudavik IJsland
21 tm 29 Juni 2011

===========================================================

Hoi Raffie en Linda,

2 dagen thuis na een mooie visreis naar Sudavik IJsland..

Het leven went weer snel, maar de ervaringen van de afgelopen dagen in IJsland vergeten we niet snel. Bij deze een aantal foto�s en mogelijk een stukje voor de site.

Van 21 juni t/m 29 juni in Sudavik geweest. Het weer was wat wisselvallig waardoor we van de 6 visdagen er 3 �naar buiten� konden. De 1e dag op stek 1 leverde direct een aantal forse vissen op. Mijn vader van 82 jaar (!) liet zich die dag zeker niet onbetuigd, met een kabeljauw van 105cm. En dat draaide hij er zonder hulp gewoon ff uit. De vissen bijten zo goed dat we binnen een paar uur ruim 200kg vis gevangen hebben.

Verder in de week vangen we ook op de nadere plekken veel kabeljauw als ook een paar mooie zeewolven van ruim 90cm. De dagen dat het weer �moeilijk� s kunnen we ook een paar leuke platvissen vangen in de haven. Men zegt steeds dat de vissen daar bijten als �dolle�, maar dat is ook echt waar. Binnen no-time vangen we ruim 40
schol/scharretjes. Vooral mijn vader vindt dat een hele leuke visserij, waarbij de dagen van vroeger voor hem (van de visserij in Nederland) weer terugkomen. Al met al een hele mooie reis, waarbij we komend jaar zeker terug zullen komen om de echt grote jongens te gaan vangen.

Andre van Velzen

Meer informatie over het vissen in IJsland klik hier >>>

Filmpjes over IJsland >>klik hier<<

==========================================================

Wilt u zelf vissen in IJsland ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

    �  copyright 2011   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer