Penn IJsland Festival, Sudavik, Bolungarvik, kabeljauw, visreis, vissen in IJsland Westfjord,

Vissen in IJsland op grote kabeljauw
www.cordestravel.nl

===========================================================

Sudavik IJsland
Augustus 2011
Penn IJsland Festival

===========================================================

Reisverslag : Peter, Steven, Louis en Ivo (Belgi�)
 
Eindelijk na lang wachten is het dan zover : onze reis naar Sudavik IJsland, voor het Penn IJsland Festival 2011, geboekt bij: www.CordesTravel.nl
 
Vertrek om 22.08.11
Eerst blijven we overnachten in het A4 hotel de dag ervoor, om de dag daarna fris en op tijd op de luchthaven te zijn. We hebben daar eerst met z'n allen nog lekker gegeten en iets gedronken in de bar met Linda en Raffie. En onze chauffeur die ons naar Amsterdam heeft gebracht, mijn vrouwtje Nancy.
 
23.08.11
Vertrek luchthaven 14.00u opstijgen Amsterdam-Keflavik, alles goed verlopen. Dan even overstappen om met de bus naar Reykjavik te rijden. Daar de binnenlandse vlucht genomen naar de West Fjorden. Een heel spectaculaire landing was dat. Dan nog even met de bus tot aan ons huisje. De koffers en visgerei kwam wat later, even iets gegeten en gaan slapen.
 
24.08.11
�s Morgens alles ingeladen in de boot, na een goede uitleg gekregen te hebben over de boot konden we gaan vissen. Maar onze boot startte niet. Pech! Raffie heeft direct gebeld naar de eigenaar en na wat sleutelen hadden ze een andere starter gestoken en konden we toch tegen de middag gaan vissen. Wel was er veel wind en zijn we op stek 2 gaan liggen waar we onze eerste kabeljauwtjes hebben gevangen. Voor onze begrippen heel mooie, tussen de 60 en 80cm.
 
25.08.11
Redelijk mooi weer maar toch naar stek 3 gevaren. Daar hebben we echt heel veel kabeljauw, koolvis en Ivo een mooie zeewolf gevangen.
 
26.08.11
Weer zit goed, wij naar stek 6. Daar aangekomen hebben we eerst in het midden van stek 6 geprobeerd. Daar vingen we onze eerste metervis maar toch zijn we opgekrast en verder achteraan op stek 6 geprobeerd. Wat we daar meemaakten was niet te geloven, lijnen gingen naar beneden en het was direct prijs! We hebben daar heel de dag meter+ vissen gevangen, de ene op de andere, van 1 tot 1meter 36, allemaal tussen 10 en 20kg. Onze twee bakken waren zo volgevist, dat wil zeggen 1.2 ton vis met 4 personen, niet te geloven! Louis had ook nog een mooie zeeduivel.
 
27.08.11
Te veel wind, dan maar naar stek 3 en 4 gaan vissen.Heel de dag mooie kabeljauwen gevangen, ook koolvis en makreel.

28.08.11
Zondag even naar stek 6, direct prijs. Kabeljauw 11,9kg. Maar veel te veel stroming. Hebben daar nog wel grote dolfijnen kunnen filmen, dit filmpje zal te zien zijn bij de filmpjes van Cordes Travel.

29.08.11
Alles ingepakt, boot gekuist, enz�
 
Voor ons na een 40tal keer naar Denemarken te zijn geweest is deze reis niet te vergelijken. Wij hebben alvast teruggeboekt bij Raffie en Linda, die trouwens alles tot in de puntjes hebben georganiseerd.

Bedankt voor alles en tot volgend jaar!
 
Peter, Steven, Louis en Ivo uit Belgi�

Meer informatie over het vissen in IJsland klik hier >>>

 

 
Filmpjes over IJsland >>klik hier<<

==========================================================

Wilt u zelf vissen in IJsland ??
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Gespecialiseerd in Sportvisreizen
www.cordestravel.nl

 

    �  copyright 2011   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer