vissen in ijsland Bolungarvik, westfjord, dikke grote vissen

Vissen in IJsland, Noorwegen en Denemarken
Gespecialiseerd in sportvisreizen en duiktours

www.cordestravel.nl

===========================================================

Bolungarvik IJsland
Juli 2010
Vissen in het mooie IJsland

===========================================================

Dag Raffie,

De vistrip naar IJsland geboekt via jullie www.cordestravel.nl was in ��n woord geweldig, qua vangst grote kabeljauw, zeewolf, zeeduivel, schelvis en roodbaars. We hebben met het weer geluk gehad, elke dag konden we de zee op naar buiten om te vissen, gevist op diverse diepte, de grootste kabeljauw was 135cm en 20 kg zwaar. Bijna elke dag kabeljauw boven de meter gevangen alles onder de 80 cm is teruggezet zonde om deze vissen allemaal al weg te vissen.

Plek zes, in het Westfjord van IJsland, aan de buitenzijde heeft het beste gevangen, met haring-cut en bananen-pilkers ook met aasvissen(koolvis) ging het erg goed, eerst met de pilker tot halverwege laten zakken en een koolvis aanslaan en dan door laten zakken naar de bodem.

Hebben de hele week door geprobeerd om met dood aas een heilbot te vangen ook met inktvissen maar helaas niet gelukt en we zijn nog niet thuis of het record is verbroken geweldig.

Ter hoogte van de caravan liggen de gullen op elkaar gestapeld, wel wat kleiner dan buitenaf vissen maar zeker van 60 tot 70 cm en fraai van kleur. Hier met een kleine pilker vissen met een enkele haak dan zijn deze vissen goed terug te zetten. Wel leuk om daar even te vissen zo hard ze aanbijten.

Al met al een leuke ervaring in IJsland en zeker voor herhaling vatbaar is het niet komend jaar dan zeker het jaar daarna. Iedereen was zeer enthousiast en de organisatie was erg goed geregeld al was de terugreis wel wat lang. De vakantie was zeker de moeite waard om dit nog eens te herhalen, organisatie eromheen was z��r bevredigend. In ieder geval bedankt voor jullie inspanning en hopelijk tot gauw.

Groeten van de groep van der Arend (De Rotterdamse mannen)

*Meer informatie over deze accommodatie in IJsland zie hier >>>


Dikke scharren bij de haven van Sudavik

==========================================================

Wilt u ook eens vissen in IJsland ?
ga naar: 
www.cordestravel.nl

Visreizen naar Noorwegen, IJsland, Denemarken en Zweden
Gespecialiseerd in Sportvisreizen en Familievakantie's

www.cordestravel.nl

 

    �  copyright 2010   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer