http://www.vakantie-noorwegen.nl/

INDEX
TERUG

"Langeland"
Maart 2007

=======================================================

Vakantie is perfect geweest,schitterend weer gehad. Alles was perfect geregeld,huisje zeer goed alles erop en aan. Stefan de visgids bleek hele aardige vent heeft ons zeer goede vistips gegeven.

Zondag de 1e dag vissen kennis gemaakt met nikolai ook weer een aardige vent. Vissen op de belt was voor ons even zoeken naar vis, uiteindelijk hebben we die dag maar 6 kabeljauwen rond de 70 cm gevangen op dieptes van 25meter.
 

Maandag naar Stefan gegaan voor advies.hij zei dat we moesten vissen rond de dieptes 8 en12 meter,en dat we te zwaar kunstaas hadden.we hebben bij hem jigkoppen van 20 gram en wat kleinere shads met krabkleur gekocht en ons naar het zuiden van langeland gestuurd richting vuurtoren, klein half uurtje varen.

Daar zaten inderdaad de grote jongens rond de 85 centimeter op 8 meter  diepte,waanzinnig vissen is dat met die lichte spinhengels toppen lekker krom. helaas na een uur goed vissen stuk of 20 flinke jongens moesten we terug vanwege snel opkomende mist, zagen werkelijk geen hand voor de ogen,de kust zagen we ook niet meer. we hebben er 3 uur over gedaan om weer in de haven te komen,wel veel lol gehad de terugweg trouwens waanzinnige boot de limbo.

De volgende dag naar de bermuda driehoek stuk dieper gevist na 2 uur niks gevangen snel weer terug naar het zuiden
en volop vangen.

De rest van de week ook in het zuiden gevist redelijk gevangen. vrijdag naar huis gereden iedereen last van zeebenen en genoeg gevangen. ik wil je bedanken dat alles zeer goed geregeld was. ik denk dat we in augustus nog een keer gaan maar dat hoor je nog wel.

Ps. dit is de eerste keer dat wij dit via zeevislandteam en dat is ons perfect bevallen.

vr.gr,
Michel

Wij hebben onze vakantie geboekt bij: www.vakantie-noorwegen.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook een Visvakantie naar Denemarken ?
Klik hier voor de vakantiehuisjes
>>klik<<

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      copyright 2010   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer

INDEX
TERUG