INDEX
TERUG

"Langeland"
September 2007

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Langeland September 2007

Vol goede moet vertrokken. De reis was goed verlopen en om 15.00 uur waren we er. Dus alle tijd om alles te regelen, maar zondags teveel wind om uit te varen. Dus wat van de kant gerommeld.

Afbeelding 003.jpg (25989 bytes) Afbeelding 206.jpg (52131 bytes) Afbeelding 036.jpg (54389 bytes) Afbeelding 034.jpg (46092 bytes) Afbeelding 024.jpg (78238 bytes)

s Maandags was het een stuk rustiger en zou ook beter blijven dus heel de dag gevist en grote aantallen gevangen. s morgens een paar 60-ers erbij maar s middags meer wind dus teruggetrokken naar die put. Wat kleinere maar nog steeds regelmatig beet en rond drie uur naar twaalf meter gegaan en de platvis leek al op ons te wachten. We vingen er in een paar uur zo'n 30 a 40 met mooie grote er tussen. Dus een topdag en zondags was al gauw vergeten. Dinsdags vroeg uitgevaren met opgegeven wind snel de vaargeul opgezocht en daar een uurtje kunnen vissen. Toen werden de golven echt gevaarlijk hoog maar toch onze vissen al wel gevangen en dus gelijk teruggekeerd naar twaalf meter en tot elf uur kunnen vissen. Toen konden we de boot zelfs op het anker niet meer houden maar hadden toch een 40 platte gevangen. Dus iedereen ging toch tevreden het water af.

Afbeelding 143.jpg (41051 bytes) Afbeelding 151.jpg (37946 bytes) Afbeelding 188.jpg (47113 bytes) Afbeelding 116.jpg (37363 bytes) Afbeelding 058.jpg (28678 bytes)

s Woensdags om half 6 eruit en om half zeven op het water de geul niet kunnen bereiken met de wind dus gelijk op de platte gegaan en dat was met vlagen niet aan te slepen. Vervolgens weer een kwartiertje niets, de boot verplaatsen en de bijterij begon weer. Zo tot half elf aangerommeld en toch weer een emmer vol vis, maar toen kregen we echt pech. De wind nam niet meer af en donderdag en vrijdag gaf hij 6 aan dus mochten we niet uitvaren. Dus donderdags het eiland verkend en ook in Spodsbjerg wezen kijken. Een erg mooie haven met erg mooie boten dus onze volgende trip zal waarschijnlijk wel van daaruit gaan. Donderdag s' avonds was het weer hetzelfde met de wind dus besloten vrijdags naar huis te gaan en zo ook gedaan.

Afbeelding 138.jpg (52728 bytes) Afbeelding 135.jpg (38801 bytes) Afbeelding 110.jpg (53717 bytes) Afbeelding 197.jpg (41824 bytes)

maar samenvattend waren we toch allemaal goed tevreden en gaan zeker weer sparen om over twee jaar weer te gaan want de natuur kan je niet tegen vechten en Augustus is voor ons een moeilijke maand om te gaan in verband met zomervakantie en schoolgaande kinderen. Dus willen we eens kijken om in april / mei te gaan hopende dat de wind ons dan iets gunstiger gestemd is. Maar dankzij de tips van Chris van Team Zeevisland hebben we wel erg efficint kunnen vissen de tijd dat we gevist hebben. Want andere bootjes zagen we veel zoeken en wij hebben bijna gelijk onze plekken gevonden. Erg bedankt nogmaals daarvoor want zonder informatie is het moeilijk zoeken. Ik vond het een geslaagde vakantie en ga zeker voor herhaling. Er is al iemand extra bij dus zullen we volgende keer waarschijnlijk met zn 5-en en zal dan zeker weer kontact met je opnemen als dat mag om te informeren hoe en waar te vissen. Het is voor elke visser een droom om daar te mogen vissen en iemand als Chris en zijn Team te benaderen voor een goeie voorbereiding als je voor het eerst gaat.

Piet Bergeyk   

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook een Visvakantie naar Denemarken ?
Klik hier voor de vakantiehuisjes
>>klik<<

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Copyright 2007   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer

INDEX
TERUG