vissen in denemarken langeland

"Langeland"


 Mei 2011

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Linda en Raffie,
 
Zaterdag 21 mei zijn wij (mijn neef en ik) weer terug gekomen uit Denemarken. We hebben het enorm naar ons zin gehad. Een goede reis, zeer vriendelijk ontvangst door Rainier en zijn vrouw en medewerkers. We hebben naar ons doen veel vis gevangen. Als je het met sommige Duitsers vergelijk, was het nog weinig, maar wij genoten.
  
We hebben gul gevangen, bot, schol, puitaal. Maandag en dinsdag konden we niet het water op vanwege de harde wind. We wilden ook geen risico’s nemen, het was onze eerste keer in Denemarken. Een enkele boot ging maar uit. Maandag hebben we vanaf het Bukkemose strand gevist. Niets gevangen maar we hadden ook geen echte zagers o.i.d. Dinsdag vanaf het Gustavstrand gevist. Wat een prachtig natuurgebied!
Woensdag, donderdag en vrijdag met de boot weggeweest. Ook de boot was prima. Het vakantiehuisje was gezellig en gerieflijk.
 
We hebben verschillende vistechnieken geprobeerd. Drijvend vissen: Verschillende modellen van shads, dwarrellijn, haringpaternoster. Voor anker: platvispaternoster, dobber (zelfs aan een lijn van 1 meter achter de dobber met zager vingen we nog gul. Met alle methodes hadden we succes. Mijn favoriete methode was: drijven met de boot, heavy feederhengel met dwarrellijn van 75 cm, geaasd met zager. Gul, bot, schol, schar, puitaal mee gevangen. Fantastisch vissen.
 
Conclusie: een prachtige ervaring die we niet hadden willen missen. Onze gedachten gaan al weer uit naar volgend jaar..
Als wat ouderen al,  werden we stijf in onze ledematen en was het zitten in de boot enigszins hard. Wellicht een arrangement met massage en welness?
 
Bedankt voor jullie inzet en adviezen. Veel waardering voor de mensen waar jullie mee samenwerken in Denemarken op Langeland!
 
Veel succes met Cordes Travel, we kunnen  jullie aanbevelen.
 
Hartelijke groet, mede namens mijn neef Cor Miske uit Groningen,
 
Klaas Berghuis

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook een visvakantie naar Denemarken ?
Klik hier voor de vakantiehuisjes
>>klik<<

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ©  copyright 2012   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer