vissen in het mooie denemarken langeland vistrip visreis

Langeland

Denemarken

 

 Juni 2012

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verslag Denemarken juni 2012

Vrijdagavond  8 juni voor de 3de maal met mijn vrouwke vertrokken naar Langeland voor onze jaarlijkse visvakantie, wederom geboekt bij Linda en Raffie van www.cordestravel.nl

Dit jaar voor 14 dagen wat een zalig vooruitzicht 14 dagen op de boot rustig zonder zorgen als het weer het toelaat. En ja we hebben echt prachtig weer gehad, slecht 2 dagen zijn we niet op het water kunnen gaan wegens teveel wind.

Bij aankomst was het wel een beetje zoeken aangezien we dit jaar een ander  huisje hadden dan de vorige 2 jaren. Het viel ook best mee alleen was het weer wat zoeken waar we alles konden vinden.

Eens uitgepakt direct naar Morton gereden om ons bootgerief op te halen  en een bezoekje gebracht aan Ulf in het dorp. Gevraagd naar de beste visstekken dit jaar en de visvangst van de afgelopen weken .

Zondagmorgend met veel moed vertrokken en zoals elk jaar met weinig vis teruggekomen . Hoe het komt weet ik niet maar elk jaar is dat precies weer even wennen hoe het weer moet. We hebben met alles geprobeerd met een bijvanger, met  shads van alle maten en gewichten en driften van 6 meter tot 20 meter geen vis te bespeuren.

Omdat we voor 2 weken bleven dit jaar  hadden we beslist om de 1ste week alleen maar de grotere exemplaren bij te houden en de kleinere maatse vissen toch terug te zetten kwestie van ze ook allemaal mee naar Belgi� te krijgen. Maar hebben wij ons daar aan mispakt want die 1ste week hadden we maar 5 kilo gulfilet. We hebben met een paar visser gesproken en daar was het  ook maar pover vissen geweest dus waren we al blij dat het niet aan ons lag.

Week 2 was beter mijn vrouw had een grote gul gevangen van ongeveer 4 kg. En bij mij wou het maar niet lukken om toch maar die grote te vangen. Heel de week heeft ze er mij met gepest tot de allerlaatste dag we waren aan het driften en plots kwamen we over een school gullen man wat was dat plezant je had de tijd niet om je stok in het water te leggen en er hing een vis aan. En wie haalde er een grote uit, ja ik eindelijk gedaan met lachen een gul van 6 kg hing aan mijn haak en fier als ik was had ik zowel de grootste als de kleinste vis gevangen.

Al bij al zijn we naar Belgi� teruggekeerd met 70 kg gulfilet niet slecht voor amateurs zou ik zeggen. We hebben ondertussen al weer geboekt voor volgend jaar 14 dagen in juni het kan er niet snel genoeg zijn.

Raffie en Linda bedankt voor de snelle communicatie als we een vraag hebben en voor de inzet om toch alles in de juiste banen te leiden om ons een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Nog steeds dromen we over die 1ne supervis !

Roland en mijn lieve vrouw

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook een Visvakantie naar Denemarken ?
Klik hier voor de vakantiehuisjes
>>klik<<

www.cordestravel.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    �  Copyright 2012   Zeevisland.com, alle rechten voorbehouden
Disclaimer